Лого https://uaserial.net

Чому «Ходячі мерці» продовжують знімати на плівку? Відповідь шоураннера

0
759

Серіал «Ходячі мерці» відмовляється від цифрових форматів на користь збереження антуражу старих хорроров

Шоураннер «Ходячих мерців» Анджела Канг повідомила, що серіал продовжать знімати на плівку. Канг вважає, що це допоможе зберегти звичний вигляд зомбі-драми.

Ми працюємо в візуальної сфері, а телебачення за останні десятиліття стає все більш і болеекінематографічним. Я думаю, що зовнішній вигляд привносить багато в емоційний тон і відчуття глядачів. Ці якості висловити неможливо, але вони змушують нас відчувати романтику, смуток або щось інше. Тому це дуже важливе і особливе рішення.

Оскільки цей погляд не може бути реалізований в цифровому форматі, Канг зосередилася на збереженні створеного оригінальним шоураннер Френком Дарабонтом.

Разом з режисерами фотографії ми вибираємо різні кіноплівки, намагаючись максимізувати зображення. Насправді, це дивно, наскільки в наші дні ви какшоураннер занурені в процес створення «картинки» і тону розповіді.

У лютому «Ходячі мерці» були названі серіалом року на премії KODAK. Канг подякувала за надану честь, підкресливши, що з самого початку серіал знімали на 16 мм плівку. Виявилося, що Дарабонт спочатку хотів використовувати цифрову зйомку, але після тестів стало ясно, що саме 16 мм плівка виглядає найкраще. Тепер «Ходячі мерці» є одним з небагатьох серіалів, що знімаються не в цифровому форматі.

«Ходячі мерці» повернуться з ювілейним 10 сезоном в жовтні. Колишня зірка шоу Майкл Кадлітц знову виступить як режисер. В інтерв'ю Анджела Канг поділилася відмінностями серіалу з коміксами. Одним з головних розбіжностей стала смерть центрального персонажа, але чи вплине вона на майбутні повнометражні фільми, поки не ясно.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Чому «Ходячі мерці» продовжують знімати на плівку? Відповідь шоураннера