Лого https://uaserial.net

«Надприродне»: Дженсен Еклс стане режисером останнього 15 сезону

0
1 065

Зірка серіалу «Надприродне» зніме один з епізодів фінального 15 сезону

«Надприродне» добігає кінця, а тому 15 сезон стане особливим за багатьма аспектами. Наприклад, стало відомо, що актор Дженсен Еклс, який знаком фанатам як Дін Вінчестер, виступить як режисер одного з майбутніх епізодів.

За повідомленнями, це буде 4 серія, яку при цьому будуть знімати першою. Дженсен срежисує 1 виробничий епізод і таким чином задасть тон всьому 15 сезону!

Раніше актор зняв 5 серій, починаючи з «Вихідні у Боббі» (6 сезон, 4 серія) в 2010 році: «Простая девчонка» (7 сезон, 3 серія), «Сердечні муки» (8 сезон, 3 серія), «Зцілення душа »(10 сезон, 3 серія)," Погана кров »(11 сезон, 3 серія). Його колеги Міша Коллінз і Джаред Падалекі також неодноразово були режисерами. Це позитивна тенденція довгих серіалів, так як їх актори вже дуже добре знайомі з виробничим процесом, і тому подібні нововведення проходять без ускладнень. Один з останніх подібних випадків - режисерський дебют Крістен Ріттер ( «Джессіка Джонс») і прийдешнє повернення Майкла Кудліца в 10 сезоні «Ходячих мерців».

15 сезон «надприродного» розпочнеться 11 жовтня. Повний розклад осінніх прем'єр на каналі The CW дивіться тут.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Надприродне»: Дженсен Еклс стане режисером останнього 15 сезону