Лого https://uaserial.net

Як зірки «Надприродного» прощалися з Мері Вінчестер

0
2 446

Мері Вінчестер і зіграла її Саманта Сміт залишають серіал «Надприродне» після смерті персонажа в 14 сезоні

Невтішні вісті для всіх, хто коли-небудь дивився «Надприродне»: Мері Вінчестер знову покинула своїх хлопчиків і нас, глядачів серіалу.

Справа в тому, що Мері загинула зовсім не в перший раз, як і більшість основного складу шоу. Причому вперше мама Сема і Діна була наздогнана демоном прямо у колиски маленького Сема. Саме з надприродною загибелі подружжя Джона Вінчестера, яка згоріла заживо на стелі, і почалися події серіалу. Після своєї загибелі героїня з'являлася у флешбеках, видіннях і події минулого, завдяки яким ми дізналися, що насправді вона все життя була пов'язана з полюванням, так як вона народилася в потомственої сім'ї Кемпбеллів.

Потім Амара, сестра Бога, повернула Мері для Діна, виконавши його заповітне бажання в подяку за примирення з братом. Це сталося в 11 сезоні, і з тих пір Мері у виконанні Саманти Сміт намагалася пристосуватися до сучасного світу і змиритися з тим, що її хлопчики подорослішали без неї, а чоловік давно загинув. На щастя, чергова втрата Мері відбулася вже після короткочасного возз'єднання родини Вінчестерів в ювілейному 300 епізоді.

Актриса написала зворушливий пост в Інстаграме, поділившись емоціями після завершення шляху Мері:

Життя Мері Вінчестер була пригодою всього життя. Я обожнюю кожну секунду кожною клітинкою мого єства, і люблю більше, ніж вони можуть собі уявити, кожної людини, з яким мала честь перебувати пліч-о-пліч. Дякую за привілей бути і, сподіваюся, залишатися частиною #SPNFamily, вже одне це є подарунком долі. Чи можна назвати це прощанням? Просто дякую. Люблю вас.

Ее коллега по съемкам Миша Коллинз, играющий роль ангела Кастиэля, пожаловался на уход матери Винчестеров:

Ми всі будемо сумувати за тобою на зйомках, Саманта, і мені тебе житті не буде з твоїми невиправними синами на екрані. Дякую за спогади!

Його підтримали інші актори в коментарях. Зокрема, Осрік Чау (пророк Кевін) без зайвих слів написав: «Sammmmmmantha Smith», - не забувши емодзі-сердечка.

А Джеффрі Дін Морган, який зіграв чоловіка Мері Джона Вінчестера, дуже здивувався такій втрати: «Почекай ... ЩО ЦЕ ТАМ КОЇТЬСЯ ?! Я щось пропустив? Я сумую за вами завжди, але ... що відбувається? Миша? Що ти накоїв ?! ». Мері на небесах з Джоном ... Чому ж Джон не в курсі?

Саманта Сміт неймовірно мило відповіла на пост Михайла:

Я буду сумувати за всього цього. Дуже сильно (А ще, молодець, що відобразив моє обличчя з виразом я-намагаюся-ні-ридати-після-фіналу!) P.S. Якщо справи будуть зовсім кепські, телефонуй, мій строгий мамин голос відмінно працює навіть по телефону.

Останній 20 епізод 14 сезону вийде на екрани 26 квітня. Серіал вже продовжений на фінальний 15 сезон.





Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Як зірки «Надприродного» прощалися з Мері Вінчестер