Лого https://uaserial.net

Що зірки «Надприродного» думають про продовження або спін-офф?

0
1 413

Актори серіалу «Надприродне» Джаред Падалекі, Дженсен Еклс і Олександр Калверт обговорили можливість продовження, спін-офф або ремейка після фіналу

«Надприродне» готується до свого 15 і останньому сезону, але багато фанатів все ще не готові відпустити любиться історію і персонажів. Однак президент каналу The CW Марк Педовіц недавно натякнув, що продовження не бути, так як головні зірки йдуть, а без них шоу не зможе тривати. Його слова нібито підтверджують попередні спроби запустити спін-оффи, які не увінчалися успіхом.

Напередодні завершення серіалу Джаред Падалекі і Дженсен Еклс, більш відомі як Сем і Дін Вінчестери, разом з Олександром Калверт (Джек) поділилися думками про те, чи потрібні «Надприродне» сиквели або побічні сюжети. Ось що думає про невдалі спін-оффах Падалекі:

Я не можу прийняти те, що спін-оффи не спрацьовують. Вони вийшли відмінними, адже пілотні серії були хоч куди і я пишаюся, що брав участь в їх зйомці. Звичайно, не за це не платять, і не мені вирішувати, а кому-то набагато вищий за мене. Але я думаю, що вони просто не підійшли каналу на той конкретний момент. Але я ними пишаюся, вони відмінні. Не знаю.

Першою спробою був спін-офф «Родовід» про зіткнення мисливців і нечисті в Чикаго, що не пішов далі пілотної серії, а потім забракували і «Блудних сестер» про мисливиць, хоча він отримав відмінний відгук серед фанатів. Падалекі все ж вірить у перспективу розвитку:

Але я дійсно сподіваюся, що ми побачимо більше всесвіту «надприродного». Мені завжди подобалося ... звучить смішно, ніби я прошу вихідних, але це правда. Мені подобаються сцени, в яких я не маю, тому що в них я відчуваю, що стояв на порозі цього світу. Так що, як не забавно, але коли я бачу сцену, в якій немає нас сДженсеном, я відчуваю себе частиною всесвіту серіалу.

Олександр Калверт, порівняно недавно приєднався до акторського складу в ролі сина Люцифера на ім'я Джек, відповів жартом (не без частки правди, звичайно):

Я знаю, що я була прийнята, щоб ці хлопці могли побачити свої сім'ї, чому я дуже вдячний. Хтось вирішив, що вони не бувають вдома, так що треба їм допомогти, і потрібен ще один хлопець на заміну. Але, повертаючись до питання, я завжди знав, що, хоча інших персонажів багато в цьому всесвіті, всі вони в підсумку служать історії братів Вінчестерів.

Схоже, що Калверт розділяє точку зору глави каналу. Дженсен Еклс теж не впевнений в успіху продовження без Сема і Діна, але він хоча б запропонував те, що хотів би подивитися сам:

Я думаю, це одна з причин, по якій спін-оффи не знімалися, тому що коли у вас є шоу, яке настільки прив'язана не до миру, а всього до 2 персонажам, важко розповісти історію без їх присутності. Знаю, це можливо, але впевнений, що це важко. Думаю, я б заплатив за історіюКастіеля і його ангельською армії, але це чисто моя думка.

Дін завжди залишається вірним Кастіелем, навіть за кадром! А який спін-офф і про що ви б хотіли побачити самі? Пишіть варіанти в коментарях, і не пропустіть прем'єру фіналу 11 жовтня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Що зірки «Надприродного» думають про продовження або спін-офф?