Лого https://uaserial.net

«Надприродне» 15 сезон: дата виходу і трейлер фінального сезону

0
1 900

Коли відбудеться дата виходу 15 сезону серіалу «Надприродне»

Протягом 14 сезонів серіал «Надприродне» є одним з найпопулярніших шоу сучасності. І, хоча нинішній сезон ще в самому розпалі, ми вже зібрали все, що на даний момент відомо про 15 сезоні, щоб поділитися свіжими новинами з вами!

14 сезон буде останнім?

Останнім часом Інтернет був затоплений суперечливими чутками, суть яких полягала в тому, що «Надприродне» не може тривати вічно, і творці вирішили закрити його в цьому році. Тим більше, що сюжетно сезон повернувся до подій перших 5 сезонів, загальновизнаних «золотим віком» шоу. Але, як ми бачимо, ці теорії не підтвердилися, подарувавши ще як мінімум один сезон всіма улюбленим мисливцям за нечистю.

Дата виходу 15 сезону

Шанувальники можуть радіти, тому що серіал офіційно продовжений на 15 сезон каналом The CW! Довгожитель телевізійного світу продовжить радувати глядачів, успішно перескочивши позначку в 300 епізодів.

Цікаво, що на сьогоднішній день серіал є останнім з числа починалися на каналі WB, який пізніше об'єднався з іншою мережею і був перейменований The CW.

Приблизна дата виходу - осінь 2019 року, адже саме тоді почнеться телесезон 2019-2020. Ми оновимо інформацію, як тільки дізнаємося більше.

А ви раді ще одного життя Вінчестерів або хотіли б побачити їх відправленими на спокій? Напишіть про свої емоції з цього приводу в коментарях нижче, і не пропустіть наступний епізод 14 сезону! Ви також можете дізнатися про 5 геніальних теоріях про майбутнє серіалу, які повинні збутися!

Оновлене 23 березня

Стало відомо, що 15 сезон офіційно стане останнім для «надприродного»! Пройшла епоха, чи не так? 1 серія вийде 11 жовтня.

Оновлене 14 вересня

Нарешті вийшов трейлер останнього сезону «надприродного»:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Надприродне» 15 сезон: дата виходу і трейлер фінального сезону