Лого https://uaserial.net

«Надприродне»: Зірка «Ангела» допоможе вінчестер в 15 сезоні

0
1 226

Актор спін-офф «Баффі» «Ангел» Крістіан Кейн зніметься в фінальному 15 сезоні серіалу «Надприродне»

В останньому сезоні допомогу прийде з несподіваного боку, від людини, дивним чином пов'язаного з ангелами. Мова про запрошеної зірки Крістіана Кейна, або Ліндсі МакДональд з серіалу «Ангел».

Кейн зіграє Лео Лебба, колишнього мисливця і друга Діна Вінчестера. Мабуть, братам доведеться мобілізувати всі сили, щоб вистояти в боротьбі проти самого Бога і всього зла, що вони коли-небудь побороли.

Хоча поки неясно, в який серії і яку якість з'явиться новий персонаж, припускають, що він може бути пов'язаний з батьком Діна і Сема Джоном Вінчестером. Ця теорія ґрунтується на тому, що глядачі ніколи з ним не зустрічалися за все 15 минулих років, а значить, вони були знайомі ще до подій 1 сезону, який починається зі зникнення Джона і спроб його синів знайти батька. До цього Джон і Дін полювали разом, коли Сем поїхав вчитися в університеті. Так як Сем не знає Лео, очевидно, що Дін познайомився з ним разом з батьком.

Нагадаємо, що «Ангел» був спін-оффом знаменитої «Баффі - винищувачка вампірів». Без сумніву, саме Баффі стала однією з родоначальниць телевізійного жанру, в якому потім було створено «Надприродне», об'єднавши в собі найкраще з кращих: полювання на нечисть, сімейні узи, обраних героїв і багато іншого. Її один актор з «Ангела» Алексіс Денісоф зараз знімається в 2 сезоні ще одного містичного серіалу «Спадщина», а саму «Баффі» чекає перезапуск з новою мисливицею, якому поки не дуже раді фанати.

«Надприродне» повернеться на екрани в останній раз вже 11 жовтня. Відомо, що в сезоні з'являться знову такі персонажі, як сестра Чака Амара і зведений брат Вінчестерів Адам.

А ви хочете, щоб серіал закінчився, або навпаки, бійтеся фіналу? Діліться емоціями і очікуваннями від 15 сезону в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Надприродне»: Зірка «Ангела» допоможе вінчестер в 15 сезоні