Лого https://uaserial.net

«Ходячі мерці»: Мішон знайде Ріка Граймса в подорожі з Вірджілом?

0
1 134

Мішон може знайти Ріка в наступному епізоді серіалу «Ходячі мерці»

«Ходячі мерці» можуть виявити нові зв'язки з пропажею Ріка Граймса. Вижив Вірджіл, з яким Мішон зіткнулася в фіналі першої половини 10 сезону, здатний виявитися тим самим ланкою між Мішон і Ріком.

В останній раз Мішон бачили в компанії Вірджіла, що відправляється до нього додому на острів Бладсворт. Вона сподівається знайти щось, що допоможе перемогти Альфу і цвірінькають. Але чи зможе вона відшукати ще щось, що зв'яже військово-морську базу з людьми, у яких знаходиться Рік?

Шоураннер Анджела Кенг не виключає такої можливості, але й не підтверджує фанатські теорії. Вона лише обіцяє, що, незважаючи на догляд Мішон в кінці 10 сезону, нас чекає ще чимала кількість її пригод. Але розставання може бути недовгим. Раніше Скотт Гімпл, що займається розвитком всієї франшизи, натякнув, що вона може перейти в фільми з Ріком.

Незважаючи на те, що ці чутки, можливо, лише спекуляція, однак Мішон все ще знаходиться в небезпеці, і ймовірність виявитися не-ходячим мерцем в фіналі 10 сезону вельми велика.

Фільм по «Ходячі мерці» ще не має ні назви, ні дати виходу. А третій серіал з всесвіту «Ходячі мерці: Потойбічний світ» повинен вийти на екрани в наступному році. Основний серіал повернеться після зимового хіатуса 24 лютого.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Ходячі мерці»: Мішон знайде Ріка Граймса в подорожі з Вірджілом?