Лого https://uaserial.net

Як Джареда Падалекі виставили зі знімального майданчика «Надприродного»

0
1 394

Актори серіалу «Надприродне» розповіли, як Джареда Падалекі попросили піти з кадру під час зйомок фіналу 14 сезону

На нещодавній конвенції для фанатів в Лас-Вегасі у Джареда Падалекі і Дженсена Еклса пройшла, як завжди, загальна панель. Під час відповіді на запитання із залу Дженсен розкрив, що на зйомках останньої серії 14 сезону Джаред був змушений потайки пробиратися в кадр.

Як відомо відданим шанувальникам, акторський склад серіалу дуже любить жарти та розіграші, що можна помітити по кількості і якості невошедшіе дублів і гег-рілов. Зірок часто просять розповісти про розіграші на зйомках, але часом відбувається в «Надприродне» більше нагадує середньовічні тортури.

Одвічним об'єктом жартів для Дженсена і Джареда є Міша Коллінз, який грає серйозного ангела Кастіеля, а після приходу в серіал ще й його названий син Олександр Келверт. Ось і в той раз Джаред намагався розсмішити Мішу під час його великого плану, сам залишаючись за кадром. Режисер попросив хлопців спробувати закінчити з цією сценою до обідньої перерви, але грати в таких умовах Міша не зміг. Тому Джареда попросили піти з майданчика, а його репліки для Міші читав хтось інший.

 

Але Джаред так просто не здається, тому, щоб не потрапити в об'єктиви камер, він пробрався назад практично на четвереньках. Помітив це Дженсен попросив одного з операторів все зняти, так що ці моменти, швидше за все, увійдуть в наступне відео з віддаленими смішними сценами! Залишаючись непомітним для інших камер, Джаред взявся за старе, почавши щипати Мишу за ногу.

У підсумку в загальній сцені, коли Джаред і Міша стояли поруч, останній вирішив відігратися, також щипаючи кривдника, але за внутрішню частину руки, де шкіра ніжніша і вплив болючіше, і у Джареда досі залишилися синці.

Я стояв і думав, що мене це сильно дратує, але в той же час, я повністю це заслужив, - сказав Падалекі.

Джаред теж не стояв без діла, продовжуючи щипати Мішу навіть під час власних великих планів! Через прикладених зусиль у актора змінювалося вираз обличчя, тому режисер Ніна Лопес-Коррадо посміялася над Джаредом:

Ти єдиний актор, який саботує власні великі плани.

Отже, чи будуть помітні закулісні бої в фінальному епізоді? Або все, як завжди, залишиться таємницею для непосвячених? Залишайте свої припущення в коментарі нижче! До речі, саме з цієї причини актори вважають, що не зможуть знайти роботу після закінчення серіалу, незважаючи на підтримку шанувальників, які створили петицію проти закриття шоу.

Наступний епізод вийде 12 квітня. Серіал вже продовжений на фінальний 15 сезон.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Як Джареда Падалекі виставили зі знімального майданчика «Надприродного»