Лого https://uaserial.net

Як змінилися актори «Ігри престолів» з 1 по 8 сезони

0
2 547

Порівнюємо зірок серіалу «Гра престолів» на початку і 10 років по тому

У «Грі престолів» ти або перемагаєш, або помираєш, або проходить 10 років, і ось тебе вже не впізнати! Багато акторів і актриси серіалу в реальному житті сильно відрізняються від своїх серіальних героїв. Наприклад, Емілію Кларк, незважаючи на шалену популярність Кхалісі Дейенеріс, довгий час просто не впізнавали фанати. Тому ми зібрали для вас самих умовах, що змінилися після завершення зйомок зірок, щоб порівняти, якими вони були, коли тільки вступали в світ льоду і полум'я.

Мейсі Вільямс / Ар'я Старк

Мейсі виконала роль дівчинки-шибеника Арьи Старк, і її образ в життя відрізняється від екранного. У перервах між сезонами «Ігри престолів» дівчина вже деякий час фарбує волосся в яскраві кольори, і її останні ролі в кіно, наприклад, в «Нових мутантів» і «30 божевільних бажань», теж мають то рожеву, то синю шевелюру.

Одного разу вона опублікувала фото зі свого першого дня на зйомках серіалу, який зробив її зіркою, і ви тільки подивіться на це миле дитя! Мейсі буквально виросла на знімальному майданчику. Зараз їй 21 рік, а рівно в день прем'єри 8 сезону виповниться 22 роки.

Софі Тернер / Санса Старк

Краща подруга і екранна сестра Мейсі Софі Тернер після закінчення зйомок нарешті повернула собі рідний блонд! Втім, багато в чому завдяки закрепившемуся за нею образу рудоволосої Санса актриса придбала роль ще однієї знаменитої рудої - Джин Грей у всесвіті «Людей Ікс». Побачити Софі блондинкою можна в одних з її останніх фільмах: «Джозі» і «Божевільний на часі», а також кліпі Jonas Brothers «Sucker». А недавно Софі вийшла заміж за їх соліста Джо Джонас на веселою і злегка стихійної весіллі в Лас-Вегасі.

А ви знали, що Софі не є рудої від природи? Пишіть відповіді в коментарях нижче!

Кіт Герінґтон / Джон Сноу

Кучерявий Джон Сноу весь цей час був володарем найшикарніших волосся в серіалі, обігнавши довговолосих дівчат (за визнанням Софі). Але незадовго до завершення зйомок Кіт зізнався журналістам, що йому вже не терпиться позбутися обридлої зовнішності Джона. Актор постригся, а також на час відростив вусики, вельми спірні на думку деяких фанаток. Будемо сподіватися, що це для нової загадкової ролі! Отаким Джон Сноу постав перед глядачами в 1 епізоді 1 сезону, і як Кіт змінився з моменту завершення роботи над роллю.

Емілія Кларк / Дейенеріс Таргаріен

Білява королева Дейенеріс запам'яталася всім фанатам без винятку, але довгий час актрису Емілію Кларк ніхто не впізнавав, адже вона завжди була брюнеткою. Перед зйомками 7 сезону вона перефарбувалася в блондинку і виглядала дуже органічно, але в недавньому інтерв'ю зізналася, що, хоч їй і подобався блонд, вона все ж відчуває себе саме темноволосої. Дівчина повернула початковий колір, а також постригла знебарвлені кінчики і тепер підкорює серця з дуже короткою стрижкою.

Айзек Хемпстед-Райт / Бран Старк

Якщо хто з каста і змінився до невпізнання, то це, мабуть, зіграв Брана Старка Айзек Хемпстед-Райт! У звичайному житті 19-річний на даний момент актор часто носить окуляри, і, звичайно, не користується колясками або саньми для пересування. Ви можете порівняти маленького Брана в самому 1 епізоді і Айзека на обкладинці весняного номера журналу Rollacoaster Magazine.

Джек Глісон / Джоффрі Баратеон

 

Звичайно, найцікавіше спостерігати за акторами, які знімалися в серіалі ще в дитинстві або будучи підлітками. Одним з таких персонажів є ненависний всім фанатам король Джоффрі, давно загиблий на власному весіллі. На початку 1 сезону він був тільки принцом. На фото Глісон на німецькому Комік-Коне в грудні 2018 року.

Конлет Хілл / Варіс

Нещодавно заголовки жовтих газет рясніли фразами про те, як фанати були шоковані виглядом Варіс з волоссям. Вся справа в тому, що у актора немає проблем з рослинністю на голові, і євнухом він теж не є. По-справжньому дивовижне відкриття громадськість зробила на прем'єрі 8 сезону, коли містер Хілл виявився на червоній килимовій доріжці разом зі своєю приголомшливою шевелюрою.

Ліна Хіді / Серсея Ланністер

Серсея є справжньою законодавицею мод в Королівській гавані, адже саме завдяки золотоволосої королеві жінки міста почали носити короткі зачіски. А ось блискуче зіграла її актриса Ліна Хіді завжди була темноволоса, і зазвичай не відрощує довгі локони, як і її героїня.

Наталі Дормер / Маргеріт Тіреллі

За час, що минув з останнього появи королеви Маргеріт Тіреллі на екранах, зірка встигла змінити безліч зачісок, включаючи поголений скроню для «Голодних ігор». Головна відмінність Наталі і Маргеріт теж в кольорі волосся (схоже, це особливість мало не всіх королев Вестерос). В реальності Наталі більшу частину часу є блондинкою, якщо не потрібно змінитися для ролі. Цього ніяк не можна припустити, дивлячись на розкішні каштанові локони Маргеріт.

Наталі Тена / Оша

Британська актриса, яка зіграла здичавілих Ошу, що допомагала Бран Старку на самому початку його шляху, також відома завдяки мінливою Тонкс з «Гаррі Поттера». Забавно, що в наші дні її здатність змінювати зовнішність за бажанням більше нагадує про яскраву Мейсі Вільямс і її безликою героїні Ар'є Старк. У житті Наталі, зрозуміло, виглядає краще, ніж недоглянута Оша. Ви б змогли її дізнатися?

Керіс ван Хаутен / Мелісандра

Червона жриця Мелісандра, вірніше, яка зіграла її актриса в реальності, зрозуміло, не володіє волоссям з багряним відтінком. Чорнява нідерландська зірка виглядає відмінно і, на щастя, зовсім не схожа на справжнє обличчя древньої служительки Бога Світла і не носить магічних намист. Хоча з намистом вийшов справжній сюжетний ляп, адже в одному з перших сезонів Мелісандра приймала ванну зовсім без одягу і прикрас, юна і прекрасна, і на стару не перетворювалася. Цікаво, з чим тоді була ця ванна? ..

Остання 6 серія «Ігри престолів» вийде вже 20 травня, завершивши епоху драконів, білих ходоків і боротьби за трон. Які ще зірок серіалу ви хотіли б побачити через роки? Пишіть в коментарях нижче разом з ім'ям самого зміненого за останні 10 років з добірки!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Як змінилися актори «Ігри престолів» з 1 по 8 сезони