Лого https://uaserial.net

Кіт Герінґтон досі не дивився 8 сезон «Гри престолів»

0
1 075

Нічого ти не знаєш, Джон Сноу!

Зірка популярного серіалу Кіт Герінґтон до сих пір не бачив останній 8 сезон!

Неможливо заперечувати, що фінал серіалу отримав неймовірно суперечливі відгуки. Думка громадськості буквально розділилося. Причому здається, що не на користь шоу: більш 1,5 млн підписали петицію з вимогою про перезйомці, і настрій в соцмережах досить гнітюче особливо через кінцівки Дейенеріс Таргаріен, засмучений фанатів. При цьому в опитуванні перед премією «Еммі» більшість відповідали висловилися «за» такий фінал. Загалом, розібратися в ситуації, що склалася дійсно непросто.

Мабуть, Кіт Герінґтон вирішив і зовсім не лізти в ці розбірки. Як то кажуть, якщо у тебе немає проблеми, то і проблем немає. Як стало відомо завдяки все тій же премії, актор все ще не подивився сезон:

Коли йому поставили запитання, він тактовно згадав, що таким чином уникнув будь-яких суперечок, але при цьому любить серіал і вдячний творцям і команді за минулі на його зйомках 10 років. Так що його не назвеш бунтарем, адже Кіт фактично підтримує кінцівку в тому вигляді, в якому її представили глядачам.

Раніше ходили чутки, що Харінгтон був настільки пригнічений після фіналу, що потрапив на психологічне обстеження. Він дійсно проходив медичний огляд, але інформація про його депресії і алкоголізмі на тлі завершення 8 сезону не підтвердилася офіційно. У фільмі про створення 8 сезону і матеріалах з закулісся ми бачили, наскільки емоційно актор сприйняв те, що відбувається і не зміг стримати сліз, читаючи сценарій про смерть Дейенеріс і прощаючись зі знімальним майданчиком.

Незалежно від того, яку думку про шоу склалося у його шанувальників і супротивників, «Гра престолів» в черговий раз підтвердила свій культовий статус, ставши кращим драматичним серіалом року в останній раз. Серіал також названий тріумфатором премії, а Емілія Кларк розповіла, що їй не віддали перуку Дейенеріс на пам'ять, але вона змогла потягнути дещо ще. Повний список переможців ви можете знайти тут.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Кіт Герінґтон досі не дивився 8 сезон «Гри престолів»