Лого https://uaserial.net

Розкрито, куди королеву Дейенеріс забрав дракон Дрогон в фіналі «Гри престолів»

0
2 469

Що насправді сталося з Матір'ю драконів і Дрогоном в кінці 8 сезону серіалу «Гра престолів»

Останній сезон «Ігри престолів» напевно увійде в історію як один з найбільш спірних фіналів серіалів. Тепер, коли пристрасті трохи вщухли, у HBO є подарунок для фанатів якраз до свят, а саме, випуск 8 сезону на DVD і Blu-ray для домашнього перегляду і не тільки. Ми можемо почути справжні коментарі про те, що відбувається від творців, акторів і команди шоу.

Одним з питань, що чекали пояснення, був фінал для єдиного вцілілого дракона Дрогона і Драконячої Королеви, Дейенеріс Таргаріен. В останній раз їх бачили, коли після вбивства Дейенеріс Дрогон виявив її тіло, і, зрозумівши, що сталося, розплавив в своєму полум'ї горезвісний Залізний трон, а потім полетів, забравши з собою і свою Матір. Потім, на раді, королю і Тіріона доповідають, що в останній раз дракона бачили прямують на Схід, причому Бран з якоїсь причини проявляє до цього інтерес і каже, що ще знайде його.

Зрозуміло, виконана дивними натяками кінцівка послужила грунтом для безлічі теорій. За однією з них, Дрогон відніс Дейенеріс до Червоним Жерцям, щоб ті її воскресили. На подив, припущення фанатів виявилося близько до правди.

Судячи з усього, тіло Дейенеріс віднесли туди, де був її справжній будинок, а саме, в Волантіс. Це один з найбільших Вільних міст в Ессосе. І в число його пам'яток входить храм Владики Світу, бога Червоних жерців. Але мотивація Дрогона була дещо іншою. Незрозуміло, як дракон міг зрозуміти, куди саме слід віднести королеву, але передбачається, що Дейенеріс повинна покоїтися там, де живе її серце, а не в чужому і холодному Вестеросі, де вона так і не знайшла підтримки і в кінцевому підсумку була убита. Там же зародилася Валіра, історична батьківщина всіх Таргаріенов і, звичайно, драконів. Шанувальники героїні можуть знайти розраду в настільки поетичному завершенні її шляху на Захід, так як вона знайде останній притулок на землі предків і відданих їй людей.

Зірка серіалу Емілія Кларк розповіла, що турбувалася щодо вчинку Дрогона, тому що чула, що у всесвіті «Пісні льоду і полум'я» дракони пожирають своїх господарів після смерті. Але шоураннер Девід Бениофф і Ден Вайс заспокоїли актрису:

Дрогон не збирається тебе є. Він же не кіт. Ти бачила, як ніжно він намагався тебе розбудити?

Зараз в розробці знаходиться спін-офф «Ігри престолів» про сімейство Таргаріенов. Але автор романів Джордж Мартін заявив, що не стане допомагати з ним, поки не закінчить і випустить наступну книгу із серії під назвою «Вітру зими». На щастя, Таргаріенов присвячена окрема книга, «Полум'я і кров», так що діяльнісної участь Мартіна може і не знадобитися творцям.

А що ви думаєте з приводу самого останнього польоту Дейенеріс і Дрогона і подальшу долю дракона? Чи може Дейенеріс воскреснути знову, і якщо так, то чим вона займеться в життя після смерті? Діліться припущеннями в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Розкрито, куди королеву Дейенеріс забрав дракон Дрогон в фіналі «Гри престолів»