Лого https://uaserial.net

Режисер «Гри престолів» згоден з критикою 8 сезону

0
885

Ніл Маршалл підтримав негативну реакцію на фінал серіалу «Гра престолів»

За словами колишнього режисера, завершення популярного серіалу було «дійсно занадто поспішним».

Фінал «Ігри престолів» викликав вкрай суперечливу реакцію у фанатів. І якщо деякі визнали його одним з найбільших в історії не тільки телебачення, але і кінематографа в цілому, то інші (і їх набралося як мінімум 1 млн) залишилися дуже незадоволені і навіть вимагали перезняти 8 сезон цілком з іншими шоураннер.

Багато хто з працювали над шоу, включаючи головних зірок, висловилися на захист 8 сезону. Режисер Ніл Маршалл, що зняв пару знакових епізодів «Черноводная» (2 сезон) і «Вартові на Стіні» (4 сезон), що прославилися як дуже динамічні і повні бойових сцен, на подив погодився з обуреними фанатами.

При цьому він зазначив, що шоураннер Девід Бениофф і Ден Вайсс зарекомендували себе як приголомшливі автори, але він хотів би привнести свої досвід і знання для створення кілька поліпшеного 8 сезону:

З цими хлопцями неможливо вгадати, тому що вони генії і виконали просто дивну роботу. Абсолютно точно, я б вибрав інший підхід в режисурі. Мій досвід роботи над моїми епізодами такий приголомшливий завдяки тому, наскільки вони були відкриті для моїх пропозицій, особливо про сценах битв і їх локаціях. Я б точно додав до всього цього власні стратегію і знання.

Хоча Маршалл особливо не замислювався над технічними сторонами останньої серії шоу, він виявився розчарований тим, як склалися шматочки цієї головоломки:

У деякому роді я згоден з одержуваної ними критикою. Це дійсно було занадто поспішно. У підсумку всі персонажі виявилися на своїх місцях, але те, як вони туди добиралися, трохи зіпсувало кінцівку.

Що стосується технічної частини, глядачі скаржилися на найтемніший епізод з битвою в ночі, який багато хто так і не побачили толком через незвичайного реалістичного підходу режисера. Керівництво каналу HBO прокоментувало петиції і критику фанатів в своєму стилі.

А що ви думаєте про фінал «Ігри престолів» тепер, коли пристрасті трохи згасли і ми можемо судити більш-менш тверезо? Обов'язково поділіться думками в коментарях нижче! У нас є добірки простих рішень, які поліпшили б саму останню серію, і 5 моментів, з якими не згодні всі.

Зйомки приквела про події за тисячу років до Війни П'яти королів вже почалися, і не так давно в Мережу витекли фото нових (або, вірніше, древніх) Старков.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Режисер «Гри престолів» згоден з критикою 8 сезону