Лого https://uaserial.net

Чому Джордж Мартін любить вбивати персонажів «Гри престолів»

0
862

У письменника Джорджа Мартіна є дивне виправдання вбивствам героїв в серіалі «Гра престолів»

Творець світу «Гри престолів» розповів, чому насправді в його книгах стільки смертей!

Колись серіал прославився як практично позбавлений цензури, а потім і повний несподіваних сюжетних поворотів на кшталт фіналу 1 сезону або знаменитої Червоної весілля. На щастя, настільки тривожна характеристика привела багатьох глядачів і дозволила розкрити перед ними всі інші достоїнства серіалу. Однак постійні смерті улюблених усіма персонажів залишаються візитною карткою автора оригінальної серії фентезійних романів Джорджа Мартіна.

За словами письменника, в дитинстві йому доводилося дивитися, як вмирають його домашні черепахи, і він називає це основною причиною настільки очевидною жорстокості до власних героям. Як не дивно, смерті вихованців розвинули уяву майбутнього генія вбивств на папері.

У мене у дворі стояв іграшковий замок, який був досить великим, щоб поселити 2 черепах разом в їх фортеці. Справа в тому, що черепахи з дешевих магазинів живуть дуже недовго. Взагалі, думаю, що корм, який дають разом з ними, такі маленькі пляшечки для черепах, досить поживний. Тому мої черепахи завжди вмирали, і це розбивало мені серце, так що довелося придумати якесь пояснення, чому. Загалом, я вирішив, що вони вбивають один одного. Вони жили в замку, і, очевидно, там були лицарі, королі і принци, які боролися за Черепаховий Трон, прибираючи з дороги конкурентів.

Він додав, що ще задовго до «Пісні льоду і полум'я» історія про Черепаховий Трон була його першим епічним твором, і він не забуває віддати данину поваги черепахою, яку до сих пір іноді носить з собою під кепкою або в кишені. Цікаво, що в одному з сезонів серіалу драконів озвучили черепахи, а точніше, їх стогони під час парування.

Крім інших творів (наприклад, також екранізованих «Летючих крізь ніч»), Мартін написав 5 романів із серії «Пісня льоду і полум'я», перший з яких і називається «Гра престолів». Він призупинив випуск книг до фіналу серіалу, і тепер готується вихід 6 книги «Вітру зими», заради якої відклали розробку спін-офф про Таргаріенов на HBO. Раніше письменник повідомив, що кінцівка серіалу ніяк не вплине на кінцівку книг, хоча в основному вони схожі між собою.

Завдяки виходу останнього 8 сезону на DVD і Blu-Ray розкрито безліч таємниць, зокрема, що сталося з тілом Дейенеріс, які причини зради Джона Сноу, і з якими почуттями та думками читала сценарій фінального епізоду Софі Тернер.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Чому Джордж Мартін любить вбивати персонажів «Гри престолів»