Лого https://uaserial.net

Зірка «Гри престолів» виступає за випуск альтернативного фіналу серіалу

0
767

Актори серіалу «Гра престолів» розповіли про зйомки другої кінцівки і прокоментували, чи потрібно показати її глядачам

Крістофер Хівью, який зіграв Тормунда в серіалі «Гра престолів», недавно розкрив, що у серіалу знімався альтернативний фінал, який так і не випустили на екрани. Зрозуміло, це підняло бурю емоцій серед фанатів і ненависників офіційної кінцівки, незважаючи на те, що Хівью підкреслював неофіційність і несерйозність всього сказаного.

Преса звернулася до Діну-Чарльзу Чепмену, втілив на екранах образ короля Томмена Баратеона, піймавши його під час роздачі автографів. У нього запитали, чи хотів би він релізу загадкового другого фіналу, і отримали у відповідь «Так, а чому б і ні?».

Актор також припустив, що оприлюднення альтернативного фіналу допомогло б згладити конфлікт між каналом HBO і розчарованою громадськістю. Адже число фанатів, які підписали петицію за перезнімання останнього сезону, швидко перевищила мільйон чоловік!

Нагадаємо, що Чепмен не знімався в 8 сезоні і, швидше за все, навіть не знає, яку саме кінцівку мав на увазі Хівью. Крістофер пояснив, що другу кінцівку знімали швидше для забави, і йому не варто згадувати про неї зовсім. За його словами, у нього були свої теорії, як і у мільйонів глядачів, і втілити всіх їх неможливо, так що елемент несподіванки, використаний у фінальних серіях, йому сподобався, як і багатьом іншим.

А якою була ваша реакція на фінал «Ігри престолів» і чи будете ви чекати публікації книг, щоб дізнатися про все докладніше? Обов'язково напишіть, яким хотіли б побачити закінчення серіалу, в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Гри престолів» виступає за випуск альтернативного фіналу серіалу