Лого https://uaserial.net

«Це безглуздо!»: Проти петиції фанатів «Ігри престолів» висловилася зірка «Рівердейла»

0
1 245

Лілі Рейнхарт з «Рівердейла» прокоментувала петицію про перезйомці 8 сезону серіалу «Гра престолів»

«Гра престолів» завжди знаходиться в центрі полум'яних суперечок, палких дискусій і драконових заходів, але фінальний 8 сезон став точкою неповернення. Критики назвали сезон найгіршим, а 5 серію помістили на останнє місце в списку всіх епізодів серіалу. Незважаючи на заступництво таких людей, як Стівен Кінг, громадськість в люті склала петицію, що закликає творців шоу повністю перезняти 8 сезон!

На щастя, знайшлися люди, які дивляться на речі реально і не в перший раз не бояться висловитися. Лілі Рейнхарт, відома по головній ролі в популярному підлітковому серіалі «Рівердейл», прокоментувала новину про петиції словами:

Телебачення так не працює ... Телепередачі не повинні містити один фансервіс. Безглуздо, якщо люди думають можливим вимагати творчих змін від творців.

Коментар Лілі підтримали безліч людей, як і наробила шуму петицію. Звичайно, люди мають право на власну думку, тим більше, коли мова йде про такий великий фіналі. Але, на жаль, токсичні шанувальники, які вважають улюблені шоу своєю власністю, створеної тільки для них, існують в будь-якому об'єднанні фанатів, і часом вони об'єднують навколо себе найтемніші куточки Інтернету. Рейнхарт не самотня в своїй думці. Ще до прем'єри останнього сезону зірка «Ігри престолів» Кит Харінгтон досить різко висловився на тему майбутньої критики, кажучи, що навіть не стане її слухати, тому що знає, як багато праці, сил і творчої енергії було вкладено в цей процес, і як сильно творці намагалися, щоб не підвести глядачів: «Навіть якщо люди будуть розчаровані, мені все одно, тому що ми намагалися з усіх сил. Ось, що я відчуваю ».

Незалежно від того, що спонукало фанатів створити таку петицію (навіть як жарт), на даний момент її підписали понад 500 тис осіб. У той час як ці люди просто дискредитують саме існування народних петицій, в минулому подібні акції приносили справжній результат. Так, серіал «Люцифер» був врятований від закриття завдяки фанатської любові, вираженої в тому числі за допомогою петиції, і його 4 сезон зовсім недавно вийшов на екрани. Існує велика різниця між об'єднанням за щось позитивне і вимогою внести зміни в довершений витвір мистецтва, тільки щоб порадувати групу фанатів. Можна скільки завгодно говорити, що «клієнт завжди правий», але не можна забувати, що твори мистецтва не є товаром або послугою, яку можна повернути назад через брак, і служать для споглядання і насолоди незалежно від того, чи подобається вам побачене або немає.

Не варто забувати, що ми ще не побачили всієї картини. Наступна 6 серія «Ігри престолів» буде фінальною. Прем'єра відбудеться 20 травня. І нехай береже нас Бог Світла, адже Інтернет темний і повний жахів!

Підписали б Ви петицію?


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Це безглуздо!»: Проти петиції фанатів «Ігри престолів» висловилася зірка «Рівердейла»