Лого https://uaserial.net

Все, що потрібно знати про спін-офф «Гри престолів»

0
1 223

HBO затвердив зйомки спін-офф за мотивами всесвіту «Ігри престолів», дія якого розгорнеться задовго до появи на світло Дейенеріс Таргаріен, Джона Сноу і Тіріона Ланністера. Розповідаємо, чого чекати від нового серіал

Як серіал буде називатися?

Спін-офф «Гри престолів» ще не отримав офіційно затвердженого назви. Але у автора книг Джорджа Мартіна є ідеї на цей рахунок. Він планує назвати серіал «Довга ніч». Така назва може бути відсиланням до Білим ходокам, історія появи яких за задумом повинна бути розкрита в новому серіалі.

Про що сюжет?

Днями Джордж Мартін опублікував опис пілотного епізоду на своєму офіційному сайті. Варто відзначити, що сам автор цього разу не прийме активної участі в створенні і буде задіяний у зйомках виключно в якості консультанта. І все ж саме він відкрив завісу таємниці над майбутнім серіалом:

Він буде приквелом з великою «П», тому що дія розвернеться ні за якісь 90 років до «Ігри престолів», ні навіть за сотні. Але за тисячі (якщо вірити сказанням про Перших людях).

Що таке «Довга ніч»?

У «Грі престолів» дане поняття вже згадувалося. Але увагу на ньому не акцентувалася ні в книгах, ні в екранізації.

Довга ніч - це одна з найважливіших епох в історії Вестерос, яка мала місце більш ніж за 8 тисяч років до першого сезону «Ігри престолів». І назва говорить сама за себе, адже це час збігається з розпалом найдовшою зими в історії (як відомо фанам «Ігри престолів», зими в Вестеросі можуть тривати набагато довше, ніж сезон серіалу). Центральними фігурами тієї зими були Білі ходоки, де і з'явилися в перший раз.

Чи точно «Довга ніч»?

Ні, не точно. Джордж Мартін на правах творця всесвіту ще має можливість змінити назву з робочого «Довга ніч» на постійне. І, ймовірно, вони будуть відрізнятися. Найближчим часом розпочнеться робота над майбутнім серіалом, і зміна назви може бути обумовлена ​​не тільки створенням власного бренду.

Більш важливим фактором у виборі стане швидкий фінал «Гри престолів» і його сюжет. Адже завданням пріквела стане викриття секретів і допомогу в розумінні подій серіалу, а не протиріччя ім. Тому, без сумніву, в центрі останнього сезону «Ігри престолів» також виявляться головні антагоністи в особі Короля ночі і його Білих ходоків.

Чому саме «Довга ніч»?

Серіал «Гра престолів» став абсолютним хітом HBO, і з наближенням неминучого закінчення телекомпанія взялася за розробку інших проектів, пов'язаних з цією всесвіту. Це було очікувано не тільки через зашкалюють рейтингів проекту, полюбився глядачеві, а й через наявність літературного матеріалу. Джордж Мартін створив безліч книг на цю тематику і навіть продовжує публікувати нові. Наприклад, недавно він припинив публікацію вже готової книги, події якої випереджають фінал «Ігри престолів».

Всього було вирішено розробити концепції для 4-х проектів (до яких пізніше приєднався ще 1). Але екранізувати було вирішено тільки кращі з них. І найкращим виявився саме цей. Крім того, з усіх він найбільш збігався з подіями фіналу «Ігри престолів», де вже почалася зима. Він покликаний спростити перехід аудиторії «Ігри престолів» від перегляду одного серіалу до іншого.

Відповідно до тематики, в серіалі буде ще більше фантастики, ніж в «Грі престолів», адже на цей раз в центрі уваги опиняться швидше крижані зомбі, ніж люди.

Більше таємниць відкриє фінальний 8 сезон «Ігри престолів», який стартує в 2019 році.

Оновлене 15 липня

Стало відомо, що зйомки спін-офф розпочнуться в жовтні в Белфасті. Таким чином, прем'єру можна очікувати вже в наступному році.

Оновлене 26 липня

Один з керівників HBO Кейсі Блойс розкрив деталі роботи над майбутнім спін-оффом. За його словами, незважаючи на те, що написанням сценарію займається жінка, головними персонажами серіалу будуть як чоловіки, так і жінки. «Джейн дуже хороший письменник, і ми не хочемо обмежувати її в написанні жіночих персонажів. Але в пілота буде багато дуже складних головних персонажів », - заявив Блойс.

Джейн не пішла б на це, намагаючись дати відповіді на питання про «Грі престолів». Це була історія, яка говорила з нею. Все буде зовсім по-іншому, тому що події розгортаються за 8 тисяч років до оригіналу. Це зовсім інша обстановка, інший час в Вестеросі. Все буде відчуватися зовсім по-іншому, але це все ще «Гра престолів».

Зараз канал закінчує переговори з кастинг-директором, який очолить кастинг в наступному році.

Оновлене 5 лютого

Зйомки приквела «Ігри престолів» розпочнуться вже на початку літа. Про це розповів програмний директор HBO Кейсі Блойс. Вихід серіалу не варто очікувати раніше 2020 року.

Раніше стало відомо, хто з акторів зіграє в приквелі популярного серіалу.

Оновлено 2 червня

Видання Screen Rant повідомляє, що приквел «Ігри престолів» отримав робочу назву «Кривава Луна» (Bloodmoon).

Оновлене 10 липня

Джордж Мартін поділився деталями майбутнього спін-офф «Ігри престолів». За словами письменника, Вестерос буде розбитий на сотню королівств і стане ще більш божевільним і беззаконним. Серед персонажів будуть Старкі, білі ходаки, лютоволкі і мамонти. А ось Ланністерів ми не побачимо, як мінімум, на початку. Також Мартін підкреслив, що назва шоу нас здивує, і запевнив, що початковий робочий варіант, «Довга ніч», вже відпав.

Оновлене 25 липня

Стало відомо, що зйомки пілотного епізоду приквела вже завершені! Якщо ніяких глобальних змін і перес'емок не буде, то 1 сезон повинен вийти в 2020 році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Все, що потрібно знати про спін-офф «Гри престолів»