Лого https://uaserial.net

Фінальний 6 епізод «Гри престолів» розкритикований на Rotten Tomatoes

0
820

Остання серія серіалу «Гра престолів» стала другою в списку найгірших

Фіналу «Ігри престолів» не вдалося умилостивити не тільки глядачів, що вимагає присмак 8 сезону, але і критиків. 6 серія стала 72 в списку кращих епізодів, тобто, передостанній з кінця топ-листа.

Гірше останньої серії критики назвали тільки 5 серію під назвою «Дзвони», в якій відбулася Битва за Королівської Гавані. Вона зберігає за собою позицію самої розкритикованої за всю історію серіалу з 47% «тухлості помідорів».

6 серія «Залізний трон» отримала 49% позитивних рецензій. Загальний консенсус такий: «гірко-солодкий фінал гарантує, що шанувальники ще довгий час будуть обговорювати кінцівку, але чи будуть вони задоволені нею? Запитайте знову років через 10 ». Зараз емоції все її дуже свіжі, на що вказує зірка серіалу Софі Тернер, говорячи, що фінал не може задовольнити всіх.

Ось який відгук на фінальну серію залишила Крісті Строус, оглядач Film Inquiry:

У порівнянні з останніми 7 сезонами фінал безумовно був слабшим, і я вважаю, що це неможливо спростувати, хоча і дотримуюся своєї попередньої думки: це шоу як і раніше залишається одним з кращих.

А що думаєте ви? Нагадаємо, раніше 8 сезон отримав звання найгіршого в серіалі. Поділіться своєю думкою щодо правдивості відгуків критиків в коментарях нижче, і обов'язково ознайомтеся з безліччю цікавих оглядів і статей про фінал улюбленого серіалу.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фінальний 6 епізод «Гри престолів» розкритикований на Rotten Tomatoes