Лого https://uaserial.net

У одного з героїв «Ігри престолів» спочатку мав бути інший фінал

0
815

Залишити в живих одного з героїв сценаристам завадило можливе спотворення логіки серіалу

Один з основних сценаристів «Ігри престолів» Дейв Хілл розповів, що під час роботи над першими чернетками 8-го сезону, творці планували залишити в живих одного з героїв, який, в результаті, не дожив до фіналу.

За словами Хілла, спочатку сир Джорах Мормонт, загиблий в битві з армією Короля Ночі в 3 епізоді 8 сезону, повинен був вижити. Подальший розвиток його історії сценаристи бачили так: «Довгий час ми хотіли, щоб в фіналі сир Джор виявився на Стіні. З тунелю [в останній сцені серіалу] повинні були виїхати троє: Джон, Джор і Тормунд ».

Однак залишитися серед живих Джораху завадило те, що сценаристи не змогли знайти гідну причину, чому шляху Дейенеріс і її вірного супутника повинні розійтися.

Нам довелося б так сильно спотворити логіку, щоб змусити Джораха відправитися на Стіну, залишивши Дені напередодні [подій фіналу] ... у нас не вийшло б зробити це гладко. Тому Джор повинен був отримати благородну смерть, якої він бажав, - оберігаючи улюблену жінку.

Однак Іен Глен, який зіграв Джораха Мормонт, залишився задоволений долею для свого персонажа.

У цьому є деяка солодкість, тому що Джор ніколи не дізнається, що вона [Дейенеріс] накоїла. Це на краще. Він ніколи не дізнається, що з нею сталося, і для нього це благословення. І з прагматичною туги зору, його смерть послужила вищої мети. Куди б ми відправили Джораха після того, що сталося?

Довгоочікуваний і суперечливий фінал одного з найпопулярніших серіалів в історії телебачення залишив чимало запитань у глядачів, на які ми знайшли відповіді. А також зібрали для вас думки акторів про долю їх персонажів.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У одного з героїв «Ігри престолів» спочатку мав бути інший фінал