Лого https://uaserial.net

Зірка «Ігри престолів» Кит Харінгтон став жертвою чуток про нервовий зрив і реабілітаційній клініці

0
773

Актор серіалу «Гра престолів» Кит Харінгтон потрапив на реабілітацію через стрес і алкогольної залежності?

Сьогодні стало відомо, що зірка серіалу «Гра престолів» «потрапив на реабілітацію в психологічну клініку» для боротьби з депресією алкоголізмом через наслідки фіналу серіалу. Про це ексклюзивно повідомило видання Page Six, що не розкриває свої джерела.

Зрозуміло, ця звістка засмутило фанатів по всьому світу. Емоційність актора вже була показана в документальному фільмі про зйомки 8 сезону «Гра престолів: Останній дозор», де він двічі не дотримав почуттів і був щиро шокований кінцівкою Джона і Дейенеріс, назвавши фінал «розчаруванням», а негативні відгуки і петиції з боку глядачів могли посилити проблему, якщо така була.

Однак представники актора рішуче спростували цю інформацію. У випущеному ними поясненні до ситуації йдеться про те, що Кіт просто перевірив своє здоров'я, скориставшись перервою між щільним акторським графіком. Зірка «вирішив використовувати цей перерву як можливість провести деякий час в оздоровчому самоті, щоб зайнятися деякими особистими питаннями».

Раніше Page Six написали, що знаходження в цьому невідомому установі варто більше 120 000 доларів на місяць, а дружина актора Роуз Леслі, з якою вони познайомилися на зйомках серіалу, знаходиться разом з ним. Чи можливо, щоб це була зовсім не реабілітаційна клініка, а якийсь зоряний санаторій?

Поки невідомо, чи можна вірити обом джерел. Але одне можна сказати напевно: зйомки в такому масштабному і багаторічному проект, як «Гра престолів», так чи інакше забирають багато часу і сил. Тому після завершення серіалу Харінгтон дійсно міг стати предметом вивчення лікарів або захотіти провести деякий час далеко від галасу і чуток з користю для психологічного здоров'я. Але це не означає, що у нього є які-небудь проблеми, особливо зі стресом або алкоголем.

Ми будемо уважно стежити за новинами і обов'язково доповнимо інформацію, як тільки стане відомо більше. «Гра престолів» завершена офіційно, але битва в реальному світі триває, поки живі королі, і Джон Сноу не виняток. Тепер більш зрозуміле бажання Кіта «позбутися Джона Сноу» шляхом змін у зовнішності відразу після закінчення зйомок, щоб максимально дистанціюватися від події з персонажем.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Ігри престолів» Кит Харінгтон став жертвою чуток про нервовий зрив і реабілітаційній клініці