Лого https://uaserial.net

Зірка «Ігри престолів» Пилу Асбек пообіцяв, що ми зрозуміємо фінал через пару років

0
1 067

Пилу Асбек, який зіграв Еурона Грейджоя в серіалі «Гра престолів», побував в Казахстані і поділився думкою про фінал

Актор «Ігри престолів» дав інтерв'ю в Нур-Султана на Comic Con Astana 2019. Пилу Асбек вважає, що глядачам ще сподобається кінцівка улюбленого серіалу, але для цього потрібен час. Також він поділився цікавою теорією про нового короля Брані.

До зйомок я був великим фанатом серіалу. Коли вони вбили Неда Старка, я зненавидів серіал, коли вбили половину Старков на весіллі, я зненавидів його ще більше. Але дивитися не переставав, мене затягувало все більше і більше. Деякі фанати незадоволені 8 сезоном, але через пару років, коли емоції охолонуть, вони зрозуміють, що це був ідеальний фінал.

Пилу Асбек розповів, чому його персонаж загинув настільки своєрідним та божевільним чином. Виявилося, що половина бою між Еуроном Грейджоя і Джеймі Ланністера в 5 серії була імпровізацією Асбек. Він прочитав сценарій за 2 дні і знав про долю Еурона, але коли шоураннер Девід Бениофф і Ден Вайсс підійшли до нього і повідомили, що його герою доведеться померти, Асбек був з цим не згоден.

Я сказав, що не збираюся вмирати в «Грі престолів».

Актор виконав свою «загрозу». Коли Джеймі проткнув його мечем, режисер закричав: «Закрий очі, закрий очі!». На це Асбек лише з посмішкою сказав «Іди ти!» З широко розкритими божевільними очима. Саме ця версія і увійшла до фінального монтаж. Він також особисто придумав, щоб Еурон тримав устромлений в нього меч Джеймі голими руками, дивлячись на ворога, щоб показати всю «Безуминка» колишнього короля Залізних островів. В результаті смерть Грейджоя можна назвати однією з найбільш реалістичних і «вхарактерних» за весь останній сезон.

Коли його запитали про Брані Старке на троні, Асбек поділився своєю думкою, відсилаючи до постерам 1 сезону з Недом Старком. На промо Нед сидить на Залізному троні, опустивши меч, а поруч ви можете побачити чорного ворона. Так що, як думає Асбек, король Бран Зломлений, також відомий як триокого Ворон, був призначений на царювання Джорджем Мартіном і творцями серіалу ще з самого початку.

Ще Пилу одного разу мало не отримав роль, тому що на кастингу його прийняли за Альфі Аллена (Теона Грейджоя). Він з посмішкою згадує цю історію. Після прослуховування, коли його акторській грі після кастрації персонажа було сказано тисяча компліментів, він подзвонив Альфі і сказав: «Вітаю, ти тільки що отримав роль!».

Пилу не встиг нічого подивитися в Казахстані, але повідомив, що хотів би повернутися з родиною, щоб здійснити подорож на конях, а коли йому запропонували вирушити на високогірний льодовий каток «Медео», він пожартував, що це місце більше підходить Джону Сноу і його здичавілим .

А вам сподобався фінал, і якщо немає, чи вважаєте ви, що час допоможе його полюбити? Обов'язково поділіться думкою в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Ігри престолів» Пилу Асбек пообіцяв, що ми зрозуміємо фінал через пару років