Лого https://uaserial.net

«Гра престолів»: Божевільний косплей на Серс від хлопця з Казахстану

0
1 140

Серсея Ланністер дуже змінилася за літо завдяки фотографу з Казахстану

Казахстанец зробив косплей на Серс Ланністеров з серіалу «Гра престолів» і прокинувся знаменитим!

Чингіз Сайханов в точності повторив образ королеви Вестерос, і це не пройшло непоміченим. Косплей миттєво привернув увагу офіційного аккаунта серіалу в Твіттері, і зібрав тисячі лайків і ретвітів.


Строго кажучи, Чингіз проживає в США вже досить довго, з 2014 року, і працює фотографом. З друзями вони відвідали Італію, де знімали моменти із серіалу в Королівській Гавані. Це було після виходу чергового сезону «Ігри престолів». Згідно з інтерв'ю, друзі прозвали Чингіза Серсеей, так як у нього в руках був келих вина.


Коли компанія повернулася з відпочинку, настала пора готуватися до Хеллоуїну, і вибір способу був очевидний. Перука і кільця були куплені на казахському ринку в Алмати, куди ненадовго повернувся майбутній косплеєр. Сукня пошита на замовлення на фабриці в Китаї, щоб відповідати мірками. Особливої ​​уваги гідна діадема - її виготовив ювелір Дулат Ашимов всього за 10 днів.

В очікуванні 8 сезону, який вийде 15 квітня, ви також можете подивитися 6 найдурніших косплеєм на Дейенеріс, які може повторити кожен.

А ви можете сказати, на якому з фото - Чингиз, а на якому - справжня Серсея?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Гра престолів»: Божевільний косплей на Серс від хлопця з Казахстану