Лого https://uaserial.net

Теорія про 4 сезоні «Дуже дивні справи» передбачає зв'язок з Чорнобилем

0
1 025

Шанувальники вважають, що серіал «Дуже дивні справи» і його герої потраплять в Чорнобиль

Серіал від Netflix «Дуже дивні справи» нібито спеціально створений для ностальгії по 1980-м. Шоураннер з любов'ю по крупицях внесли в сюжет різні реалії того часу, включаючи стиль і музику, і зараз, напередодні виходу нового сезону, фанати намагаються розгадати, чому буде присвячено продовження історії. Одне з актуальних припущень говорить, що в вигаданий фантастичний світ Хокінса вторгнеться справжній кошмар у вигляді чорнобильської катастрофи.

Користувач Reddit Singular94 висуває теорію, яка цілком може виявитися реальністю. Справа в тому, що події 3 сезону офіційно відбуваються в середині 1985 року. Якщо у популярного шоу буде 4 сезон, то він очікувано буде присвячений 1986 році, а саме тоді в квітні і відбулася аварія на Чорнобильській АЕС.
Що стосується сюжетної складової, «Дуже дивні справи» розповідає про Одинадцять, дівчинці з суперздатностями, що виросла в лабораторії неподалік від Хокінса. Як ми знаємо, саме досліди вчених лабораторії відкрили шлях в Виворіт, страхітливий паралельний світ, з якого в Хокінс потрапляють небезпечні чудовиська. Не варто забувати, що це час Холодної війни, а тому радянські вчені могли займатися подібними експериментами. Це абсолютно новий погляд на Чорнобиль з точки зору фантастики.

Або творці можуть піти по шляху авторів російської версії серіалу про Чорнобиль, де винуватцями аварії стануть американські шпигуни, звинувативши в катастрофі прориви в реальності і всюдисущих Демогоргон.

Звичайно, це інтригуюча можливість, особливо для фанатів серіалу «Чорнобиль», але найімовірніше, що, навіть якщо ми побачимо 1986 рік у Хокінс, то про Чорнобильську катастрофу згаданий ненароком або не згадають зовсім, враховуючи віддаленість США від місця подій.

3 сезон серіалу «Дуже дивні справи» вийде на екрани цілком 4 липня. Ви можете подивитися трейлер і детальний огляд на нього тут.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Теорія про 4 сезоні «Дуже дивні справи» передбачає зв'язок з Чорнобилем