Лого https://uaserial.net

Що значить секретний шифр з 3 сезону серіалу «Дивні дива»?

0
1 638

Розкриваємо подробиці розшифровки таємничого коду російських в 3 сезоні «Дуже дивних справ»

Спробуйте встановити саморобну радіовежу на пагорбі в околицях Хокінса, і замість милого розмови з подругою отримаєте запис секретних переговорів іншої країни. Саме це сталося з Дастіном в 3 сезоні серіалу «Дивні дива».

Повернувшись з наукового табору, один з початкової четвірки друзів негайно взявся за установку свого винаходу, названого «Церебро» (очевидно, на честь пристрої Професори Ікс з коміксів Marvel). Піймавши сигнал чужою мовою, Дастін зміг зрозуміти, що це російська, а так як події відбуваються за часів Холодної війни США і СРСР (і після дослідів американських вчених над дітьми начебто Одинадцять), вирішити, що це вороже послання, за розшифровку якого можна стати героєм Америки.

Стів зміг знайти зв'язок між музикою в торговому центрі і тим, що супроводжувало шифр. Так компанія разом з Дастіном і їх новою подругою Робін зрозуміли, що адресант повідомлення насправді перебував не в далекій Росії, а прямо тут, в новому торговому центрі Хокінса, так ненависному місцевому малому бізнесу.

Після перекладу, яким ми зобов'язані саме Робін, хлопці дізналися, що за нісенітниця міститься в тексті:

Тиждень довга. Срібний кіт їсть, коли синій зустрінеться з жовтим на заході. Поїздка в Китай звучить непогано, якщо ступати обережно.

У 3 серії Робін вдається розгадати справжній зміст послання, хоч і не всім були зрозумілі її міркування. Отже, виходить, що «срібний кіт» символізує фірму доставки Lynx Transportation, «синій зустрінеться з жовтим» описує годинник в головному холі, «поїздка в Китай» це китайський ресторан на фудкорті, а «ступати обережно» - магазин взуття. Таким чином, суть, закладена в повідомлення, така: «Секретні посилки надійдуть о 8:45, замасковані під товари для ресторану і взуттєвого».

Наступна загадка, яку треба буде розв'язати: що ж саме буде в цих коробках?

Всі епізоди 3 сезону «Дуже дивних справ» цілком вийшли вчора на Netflix. Ми продовжимо стежити за новинами про 4 сезоні разом з вами!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Що значить секретний шифр з 3 сезону серіалу «Дивні дива»?