Лого https://uaserial.net

Координатор трюків «Дивні дива» обіцяє епічність, повний сюрпризів 4 сезон

0
786

По градусу накала и масштабности сериал обещает выйти на новый уровень

Каскадер і фахівець з постановки трюків Хіро Коду зробив в Голлівуді славну кар'єру - на його рахунку робота над багатьма телешоу, в числі яких «Менталіст», «Велика маленька брехня», «Озарк» та інші. На даний момент Коду трудиться помічником режисера, а також постановником трюків на зйомках четвертого сезону «Дуже дивних справ». Днями Коду дав інтерв'ю порталу ComicBook, в якому поділився своїми очікуваннями від нових серій популярного серіалу:

Про четвертий сезон я можу сказати лише те, що... Він буде похмурішим. Він буде епічним. Вас чекає багато великих сюрпризів за участю ваших улюблених героїв. Буде здорово, буде масштабно. Я вже встиг ознайомитися зі сценаріями восьми серій, і я від них в захваті. До того як робота була перервана, ми встигли відзняти два епізоди.

Коду також прокоментував ті труднощі, з якими кінематографістам доведеться зіткнутися при поверненні до роботи в умовах пішла на спад пандемії:

Зараз ми знаходимося в очікуванні відновлення роботи і ясності щодо робочого графіка. Президент [США] видав інструкції, згідно з якими країна буде повертатися до нормального життя поетапно. Деяким компаніям дозволять працювати з залученням 25% своїх співробітників, пізніше ця частка може збільшитися до 40% або близько того. Але в нашому випадку потрібна участь 100% залучених людей. Під час роботи ми змогли б дотримуватися правил соціального дистанціювання, носити маски, рукавички і все таке, але у акторів і каскадерів з цим будуть проблеми. Їм доведеться знімати маски і бути в безпосередньому контакті один з одним.

Реліз четвертого сезону «Дуже дивних справ» був запланований на вересень, але в зв'язку з затримкою в виробництві прем'єра відбудеться або в кінці поточного року, або на початку 2021.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Координатор трюків «Дивні дива» обіцяє епічність, повний сюрпризів 4 сезон