Лого https://uaserial.net

«Дивні дива»: Знайдено підтвердження орієнтації Уілла Байєрса

0
1 131

Яка насправді сексуальна орієнтація у Уілла Байєрса з серіалу «Дивні дива»?

«Дивні дива» представили першу ЛГБТ + героїню в останньому 3 сезоні, коли в історії з'явилася Робін (Майя Хоук). Однак багато хто припускає, що один з основної четвірки головних персонажів весь цей час теж міг бути геєм.

Тепер оприлюднено опис героїв серіалу, яке було створено на перших етапах роботи над майбутнім шоу, ще коли воно мало іншу назву (через що шоураннер навіть звинувачували в плагіаті). Якщо вірити йому, Вілл Байєрс спочатку замислювався як мінімум тим, хто ставив свою гетеросексуальність під сумнів:

Уілл Байєрс, 12 років, милий і чутлива дитина з проблемами сексуальної ідентичності. Він лише недавно зрозумів, що не вписується у визначення «нормальний», що використовується в 1980-х. Безневинні дії на кшталт вибору яскравого одягу роблять його об'єктом знущань. Як і Майк, Вілл збігає з жорстокої реальності в світ фентезійних ігор, де може бути вільним. У нього дуже близькі і довірчі відносини з матір'ю, Джойс. Старший брат Уілла Джонатан допомагає їй виховувати брата, замінюючи йому батька, який залишив сім'ю 4 роки тому.

Незважаючи на те, що з моменту написання цього тексту серіал зазнав значних змін (як мінімум, назву і місце дії стали іншими), можна без сумнівів сказати, що як персонаж Уілл залишився таким же, яким передбачався братами Даффер в ту пору. Це змушує замислитися в поєднанні з діалогом в 3 сезоні, в якому Майк в запалі сварки з Уіллом каже йому: «Я не винен, що ти не любиш дівчаток».

Хоча в цьому питанні проблема інтерпретації стоїть досить гостро, опис персонажа може поставити крапку в суперечках фанатів. Раніше на тему інтерпретації висловлювався актор Ноа Шнапп, який зіграв Уїлла. Він повідомив, що не вважає свого героя геєм, і схильний припускати, що Уїлл просто ще дитина, яка не цікавиться відносинами взагалі. Є певна ймовірність, що ця заява зроблена, щоб уникнути передчасних спойлерів.

Залишається тільки дочекатися повернення улюблених персонажів в 4 сезоні, і тоді нам, можливо, покажуть більше про життя Уїлла після порятунку з вивороту і переїзду.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Дивні дива»: Знайдено підтвердження орієнтації Уілла Байєрса