Лого https://uaserial.net

Хоппер живий в «Дивні дива»? Девід Харбор натякає на повернення шерифа в 4 сезоні

0
1 499

Невже Джим Хоппер не помер і повернеться в 4 сезоні серіалу «Дивні дива»?

3 сезон «Дивні дива» приніс шанувальникам не тільки багато позитивних емоцій, а й одні з найбільш несамовитих смертей улюблених героїв. До цього числа увійшов і постійний персонаж з самої 1 серії 1 сезону шериф Джим Хоппер.

Теорії про те, як Хоппер міг вижити, з'явилися відразу ж після виходу 3 сезону. Схоже, що творці не планують довго тримати інтригу. В кінці сезону ми побачили натяк на те, що Хоппер може бути в полоні у росіян (хоча є думка, що це може бути і інший персонаж), а тепер зіграв його Девід Харбор почав дивно поводитися в Інстаграме.

Ось, наприклад, один з його останніх постів. Це фото перевернутого соняшнику з глибокодумною підписом: «Якщо дивитися на предмети з незвичного ракурсу, ззаду і перевернуто, можна відкрити новий вимір. Це може бути застосовано до будь-чого, але особливо до речей, які добре нам знайомі».

Для сторонньої людини це здається всього лише дурним постом в соцмережі, але ми-то з вами знаємо, що в світі серіалу існує такий вимір, як Изнанка (а якщо перекладати з англійської дослівно, «Догори ногами»). Схоже, що саме з Виворотом буде пов'язано чарівне воскресіння Хоппера, наприклад, він міг встигнути проскочити в розлом між світами до вибуху і залишитися по той бік. Крім того, ще більш дивний малюнок соняшнику, який прикріплений разом з фото, почасти нагадує пащу Демогоргон, моторошних чудовиськ, що мешкають в вивороту.

Втім, все, що намагається сказати намХарбор, як і раніше залишається чутками і припущеннями. Ми будемо чекати офіційних заяв про долю Хоппера разом з вами.

Поки немає ніякої інформації про дату виходу 4 сезони, але його точно не варто чекати до літа наступного, 2020 року. Зате не так давно зірку серіалу Міллі Боббі Браун знову зненавиділи в соцмережах через одного відео. А Харбор зіграє роль Олексія в фільмі Marvel про Чорної вдови!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Хоппер живий в «Дивні дива»? Девід Харбор натякає на повернення шерифа в 4 сезоні