Лого https://uaserial.net

Джон Сноу приніс вибачення за 8 сезон «Ігри престолів» у смішному вірусному відео

0
766

Герой серіалу «Гра престолів» вибачився перед глядачами за 8 сезон завдяки новітнім технологіям і дотепним фанатам

Фінал «Ігри престолів» визнано найгіршим закінченням франшизи в цьому році (правда, зараз з ним може поборотися фільм «Люди-Ікс: Темний Фенікс» з його провалом в прокаті), причому думки співпали і у критиків, і у звичайних глядачів. Фанати навіть зібрали близько 2 млн підписів на гучній петиції за перезнімання 8 сезону, яку засудили всі зірки.

Тепер все змінилося, тому що в гру вступив Джон Сноу. Напевно, гумор здатний виправити все, що завгодно. Канал YouTuber Eating Things випустив відео, привернула велику увагу користувачів. У ньому використана сцена промови Джона Сноу після Битви за Вінтерфелл, але змінена не тільки озвучка, але і міміка і рухи рота, причому використаний перероблений голос актора Кіта Харінгтона. Загалом, просунуті технології не стоять на місці і продовжують свій розвиток на благо людства.

У відео Джон Сноу вибачається перед шанувальниками за те, що «серіал нічому не навчився у кінцівки" Залишитися в живих "», яка вважається найбільш невдалим серед серіалів, і що сезон «написаний приблизно за 6 днів». Також досить жорстко, але влучно обіграна сама використана сцена з 4 епізоду фразою «в цій промові я сказав більше слів, ніж за весь сезон». Це порівняння дозволяє задуматися про кількість реплік Джона в інших серіях фіналу. На завершення відео персонажі беруть смолоскипи і спалюють сценарій 8 сезону.

На жаль, у цього жартівливого вибачення є і негативна інтерпретація, якщо згадати повідомлення про проблеми Кіта Харінгтона з психічним здоров'ям. Ходять чутки, що нерви актора не витримали трагічної кінцівки «Ігри престолів» (його реакцію на неї ви можете побачити тут), хоча вони нічим не підтверджені, і його звернення до клініки може бути звичайною перевіркою, як і стверджують представники Кита. До слова, багатьом зіркам серіалу не сподобалося те, до чого прийшли їхні герої. Наприклад, Ліна Хіді хотіла б побачити іншу смерть Серс.

А ви вже встигли змиритися з тим, що сталося, або готові скористатися власним факелом? Розкажіть все в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джон Сноу приніс вибачення за 8 сезон «Ігри престолів» у смішному вірусному відео