Лого https://uaserial.net

Рамін Джаваді розповів про весілля Джеймі і Брієнном

0
785

У Джеймі і Брієнном міг бути зовсім інший фінал

Композитор «Ігри престолів» Рамін Джаваді підтвердив теорію, яка ходила серед шанувальників серіалу з моменту виходу фінальної серії. Музикант вніс свою лепту в історію Джеймі Ланністера і Брієнном Тарт.

У сцені останнього епізоду, де Брієнна записує в Книгу братів подвиги померлого Джеймі, грає трек «The White Book». Особливо уважні шанувальники помітили, що пісня починається з тієї ж мелодії, що і найпопулярніша любовна пісня серіалу «I Am Hers, She Is Mine», яка вперше прозвучала в другому сезоні - на весіллі Робба Старка і Таліс. Джаваді пояснив, що схожість між мелодіями - не випадковість.

Це натяк на те, як склалися б їхні стосунки, якби вони залишилися в місці, а він до цих пір був би живий. Натяк на те, ким вони стали б один для одного.

Я включив сюди цю мелодію, бо думав що вона буде прихованою даниною поваги їхнім стосункам. Коли вона [Брієнна] сидить і думає про [Джеймі] і записує все, що він зробив, у другій половині звучить тема Honor, але так, великий шматок композиції - це весільна тема.

Виходить, якби Джеймі залишився в Вінтерфелле, він міг одружитися на Бриенне. Але замість цього він раптово пішов до Королівської Гавань до сестри-коханці, де зустрів разом з нею свою смерть під купою цегли.

Раніше виконавець ролі Джеймі Ланністера Микола Костер-Вальдано розповів, що його улюбленими сценами у всьому серіалі були дві сцени за участю Гвендолін Крісті (Брієнна Тарт). А недавно актриса Ліна Хіді розкрила, що, як і фанати, хотіла інший фінал для свого персонажа.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Рамін Джаваді розповів про весілля Джеймі і Брієнном