Лого https://uaserial.net

Фінальний трейлер 3 сезону «Дивні дива» підтверджує фанатську теорію?

0
955

Теорія про Біллі натякає на головного лиходія в трейлері 3 сезону серіалу «Дивні дива»

Шанувальники розібрали останній трейлер 3 сезону серіалу «Дивні дива» від Netflix, зробивши висновок, що він підтверджує головну фанатську теорію!

У трейлері ми бачимо, як група центральних персонажів намагається дати відсіч монстрам, які з'являтимуться в цьому світі з потойбічного всесвіту, який називають Виворотом. Але основною відмінністю 3 сезону від попередніх, крім зростаючої загрози, є те, що у серіалі, схоже, нарешті з'явиться справжній лиходій.

Фанатська теорія, що зародилася ще після виходу 2-го сезону, вказує, що антагоністом повинен стати Біллі, старший брат Макс, і без того вельми небезпечний і розпускаючий руки юнак. У новому промо-відео нам показують жахливих Демогоргон, а потім ми бачимо стривоженого Біллі. Доповнення до попередньої теорії свідчить, що монстри навчаться заволодівати людськими тілами, і лиходієм стане мутировавшая версія Біллі.

Також важливим символом нового сезону є полчища щурів, яких демонстрували ще в найперших промо. Можливо, той факт, що щури відомі як переносники зарази, зіграє свою роль в зараженні Біллі, тим більше, що на літо він влаштувався працювати в басейні Хокінса.

З огляду на попередню історію персонажа, вибір Біллі як антагоніста 3 сезону виглядає вельми інтригуючою. Хоча ми знаємо його як хулігана і агресора, деякі глядачі перейнялися до героя симпатією як до жертви після демонстрації насильницьких стосунків у сім'ї Біллі і Макс. Його розширена роль може істотно змінити сформований образ.

А що думаєте ви? Чи буде саме Біллі головним лиходієм 3 сезону «Дивні дива»? Залишайте свої припущення в коментарі нижче, і не пропустіть прем'єру всіх епізодів 4 липня!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фінальний трейлер 3 сезону «Дивні дива» підтверджує фанатську теорію?