Лого https://uaserial.net

Зірки «Хронік Нарнії», «Гаррі Поттера» і «Царства» зіграють в приквелі «Ігри престолів»

0
1 412

Постановкою пілотної серії займеться режисер «Захисників» від Netflix

Пріквел «Ігри престолів» обростає новими подробицями. HBO назвав акторів і режисера, які займуться пілотним епізодом нового серіалу.

У всі ще безіменний проект головні ролі зіграють Тобі регбі ( «Царство»), Джорджі Хенлі ( «Хроніки Нарнії») і Іванно Джеремайя ( «Люди»). Крім того, в серіалі також з'являться Джеймі Кемпбелл Бауер ( «Сутінки»), Наомі Акі ( «Зоряні війни: Епізод IX), Денис Гоф (« Крах »), Шейла атимия (« Куртизанки ») і Алекс Шарп (бродвейська постановка« Загадкове нічний вбивство собаки »). Ніяких деталей про персонажах, чиї образи втілять на екранах актори, не розкрили.

 

Також стало відомо, що режисером пілотного епізоду і виконавчим продюсером стала британка С. Дж. Кларксон, відома по роботі над серіалами «Захисники», «Декстер», «Мотель Бейтса».

Дія пріквела популярного серіалу «Гра престолів» буде відбуватися за тисячу років до відомих нам подій. Глядачам покажуть зовсім інший світ - без Вестерос і Залізного трону. Сценарій до проекту пише Джейн Голдман ( «Kingsman»). Дата виходу залишається невідомою.

До акторського складу приквела «Ігри престолів» приєдналася дворазова номінантка на премію «Оскар» Міранда Річардсон, відома за роллю Ріти Скітер у франшизі «Гаррі Поттер». Кого саме зіграє актриса, поки не повідомляється.

За даними Variety, до акторського складу приквела приєдналися Маркіз Родрігез ( «Люк Кейдж»), Джон Сімм ( «Доктор Хто»), Річард МакКейб ( «Подорож на край Землі»), Джон Хеффернан ( «Брексил») і Діксі Егерікс ( « маленький незнайомець »). Їх ролі поки залишаються секретом.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірки «Хронік Нарнії», «Гаррі Поттера» і «Царства» зіграють в приквелі «Ігри престолів»