Лого https://uaserial.net

Як Netflix захищає 3 сезон «Дивні дива» від спойлерів і зливів інформації?

0
994

Паролі від сценаріїв і списки заборон: як серіал «Дивні дива» намагається уникнути витоків і спойлерів

Новий сезон «Дивні дива» підбирається до дати виходу, а значить, справжній хіт Netflix знову опиняється в центрі загальної уваги. Зрозуміло, і преса, і громадськість готові піти на все, щоб роздобути хоч дещицю інформації раніше, ніж інші. І, звичайно, це не може не турбувати творців серіалу.

Нова зірка серіалу Франческа Реалі розповіла, на що стрімінговий гігант йде, щоб зберегти сюжет в найсуворішому секреті, в тому числі, які теми є табу для акторів у процесі прес-туру і промоутування 3 сезону.

Так багато правил! Особисто я дуже боюся Netflix і їх масштабів. Це така величезна компанія. Я дуже їх всіх люблю, і вони продовжують зі мною працювати, але це просто гігантська, гігантська компанія, і я завжди дуже боюся сказати щось не те, якщо вони дізнаються про це.

Заходи щодо запобігання спойлерів з боку акторів включали в себе цілий список вимог, про що можна і про що не можна говорити в інтерв'ю. Також всі сценарії захищені складним паролем. Список був просто розісланий всім учасникам каста.

Вони приймають серйозні запобіжні заходи, щоб переконатися, що нічого не просочиться, і це, насправді, приємно, тому що не хотілося б, щоб щось було злито заздалегідь і зіпсувало всім перегляд, адже це відмінний сезон, в якому відбудеться дуже багато.

Хоча фінальний трейлер до 3 сезону вже вийшов, з нього ми дізналися не так вже й багато. На щастя, на допомогу приходять фанатські теорії, які змогли розкрити передбачуваного головного лиходія!

Прем'єра продовження улюбленого серіалу відбудеться вже 4 липня. В честь цього багато популярні бренди запустили рекламу за мотивами, яка не може не дивувати.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Як Netflix захищає 3 сезон «Дивні дива» від спойлерів і зливів інформації?