Лого https://uaserial.net

Джордж Мартін прокоментував шанси спін-оффов «Ігри престолів» на успіх

0
751

Творець «Ігри престолів» Джордж Мартін думає, що приквели і продовження серіалу не будуть такими ж популярними

«Гра престолів» стала справжнім феноменом сучасної культури. Творець світу «Пісні льоду і полум'я» Джордж Мартін чесно зізнається, що й не сподівається повторити цей успіх знову:

Масштаби популярності «Ігри престолів» захопили весь світ, втілившись в культуру до такої міри, і ніхто такого не очікував і вже точно не чекає повторення.

Знаменитий письменник не зупинився на цьому і поділився поглядом на ситуацію в фанатських об'єднаннях, уклавши, що фандомів тепер як ніколи агресивні:

Зараз Інтернет настільки токсичний, що в старі дні фанатської культури, фанатів коміксів і наукової фантастики, і не снилося. Були розбіжності, було і протистояння, але нічого, схожого на безумство Інтернету.

По всій видимості, мова про величезну хвилю неприйняття і навіть ненависті, що з'явилася після фіналу. Більше 1,5 млн осіб підписали петицію за перезнімання сезону, назвавши шоураннер, 10 років знімали їх улюблений серіал, некваліфікованими (і не тільки). Так що всі, хто задавався питанням, чи чують автори претензії фанатів, нарешті отримали непряма відповідь. Актриса Софі Тернер висловилася з приводу петиції, вважаючи її неповагою до всієї команди шоу.

Коли серіал був завершений, багато шанувальників всерйоз цікавилися, чи послідує за ним продовження про пригоди Арьи Старк. Можливо, щось подібне могло б залучити до екранів відданих фанатів.

Зараз нас чекає перший з 4 запланованих спін-оффов, приквел під робочою назвою «Кривава місяць» (раніше ходили чутки про «Довгої ночі», але так вже називається 3 епізод 8 сезону, так що цей варіант точно не будуть використовувати в подальшому). Сюжет розповість про події за тисячоліття до відомої нам Війни П'яти Королів, і зйомки вже почалися в Ірландії, де нам проспойлерілі участь мамонтів. Нещодавно головна зірка Наомі Уоттс поговорила з пресою про великий вантаж відповідальності і пообіцяла, що приквел не розчарує глядачів.

А який спін-офф «Ігри престолів» міг би зрівнятися з оригіналом? Адже історія Вестерос і Ессоса дійсно величезна. Діліться своїми пропозиціями в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джордж Мартін прокоментував шанси спін-оффов «Ігри престолів» на успіх