Лого https://uaserial.net

«Відьмак» на Netflix: персонажі і перші подробиці

0
1 274

Лорен Шмідт Хіссріч також підтвердила, що готовий сценарій пілотної серії

Серіал «Відьмак» від Netflix отримав перші подробиці: в своєму Твіттері Лорен Шмідт Хіссріч підтвердила, що готовий сценарій пілотної серії, а також розкрила список персонажів і їх опису.

Геральт: Стоїк. Обачний. Збалансований. Запеклий. М'який-і-податливий-в-крихітному-шматочку-свого-серця-яке-он-ніколи-нікому-ні-покаже-хіба-що-в-самому-кінці-і-навіть-тоді-це-буде-тільки-підказка.

Йенніфер: Полум'яна. Горда, Прониклива. Намагається-заповнити-діру-у-серце-розміром-з-сім'ю-хотя-і-заперечує-це-і-повторює-що-все-в-порядку-хотя-це-ні-так-і-ми-любім- її через щось-що-вона-одночасно-незалежна-і-вразлива.

Цири: Податлива. Безжальна. Нахабна. Зростаюча. Вона-повинна-змінити-світ-но-що-ж-їй-потрібно-робити-крім-як-бути-наляканою-і-сміливою-і-вчитися-і-адаптуватися-і-шукати-сім'ю-яка-буде-поруч-незважаючи-ні-на-що-і-може-тільки-може-навчить-е-е-значенням-слова-любов.

Плотва: Женственная. Вірна. Екстрасенс. Уважна. Дуже-втомлена-від-цій-гри-адже-ми-вдаємо-що-все-Плотви-однакові-так-що-вона-воліє-сингулярність-і-індивідуальність-замість-всешенія-всіх-в-одну-кучу- людьми-лошадененавістнікамі.

Лютик: Екстравагантний. Хамовитий. Балакучий. Вірний. Ховається через-зовнішністю-ідіота-хотя-на-сам-ділі-он-хранитель-історій-Геральта- (нехай-і-перебільшує-своє-в-них-участь) -І-правди-світу-що-означає- що-он-куди-важливіше-чимось ми-думаємо ...

Трисс Мерігольд: Палка. Ідеалістично. Небезпечна. Конфліктна. Молода-і-наївна-з-недоліком-впевненості-в-своїх-чарівних-силах-що-допомагає-іншим-легко-їй-маніпулювати-но-коли-вона-нарешті-переборе-все-це-лайно-у- неї-з'явиться-шанс-бути-коханої через щось-ким-вона-є-а-ні-як-«третье-колесо-з-Єн».

Кагир: Складний. Харизматичний. Переслідуваний. Чистий серцем. Незважаючи-на-юність-он-немов-пережиток-більш-простих-часів-коли-лицарі-в-блискучих-обладунках-завжди-билися через-прекрасних-дам-но-зараз-перед-обличчям-жорстокої-реальності- йому-належить-зрозуміти-що-на-сам-ділі-значить-бути-героєм-для-інших.

Регіс: Красномовний. Влаштований. Мирський. Переслідуваний. Найгірший-з-гірших-перетворюється-в-кращого-з-кращих-або-хотя-б-що намагається-таким-стати-і-це-неймовірно-захоплюючу-пригода через-яким-цікаво-стежити-як-злобний- монстр-стає-сутью- «персоніфікації-гуманності».

Вільгефорц: Найманець. Змовник. Голодний до влади. Нещадний. Гарний-донезмоги-що-важливо-так-як-(як-говорить-Геральт- «можна-чекати-чого-завгодно-від-людини-який-так-виглядає») - он-є-суттю-зла-скритой- за-приємною-зовнішністю-що-робить-його-дуже-небезпечним.

Емгир: імперіалістів. Нещадний. Монархіст. Майстер перевтілень. По-першу-очередь-стурбована власним виживанням-який провів-більшу-частина-часу-в-бегах-і-спробах-прикинутися-кимось-іншим-так-що-нічого-дивного-що-он-жадає-влади-ведь- що-може-бути-стабільніше-чимось бути-на-вершіне- (і-що-може-бути-краще-ніж-лиходій-чиюсь голову-ти-майже-тримаєш-в-руках).

Мільво: Жвава. Дика. Примирительная. Розсудлива. Уособлення-відтінків сірого-втілення-нерозділеного-любові-і-неймовірної-сили-і-навичок-вбивати-і-можливості-битися через-добро-і-ще-й-ще-й-ще.

Лео БонАрт: Садист. Огидний. Безжально ефективний. Гедоніст. Його-глибина-криється-в-відсутності-глибини-так-так-ми-шукаємо-шляху-вибачення-хотя-по-факту-их-ні-є-лише-холодна-жорстока-душа-яка-мріє-бути- ще-холодніше-і-може-ли-бути-щось-більш-моторошне?

Борха Три Галки / Віллентрененмерт: Сприйнятливий. Захисник. Милосердний. Найгарніший. Спостерігач / -філософ / -іщущій-свободу-що-значит-що-он-ні-вбиває-просто-потому-что-може-но-швидше-спробує-зрозуміти-чому-інші-хочуть-вбити-його-пускай- це-і-абсолютно-все.

Ангулема: Розумна. (Хто завгодно, але не) проста. Фенікс із полум'я. Відсутній елемент. Їй-визначено-пережити-будь-лайно-не дивлячись-на-то-що-у-неї-ні-засобів-для-цього-і-знайти-сім'ю-там-де-вона-цього-менше-всього-ожідает- но-також-знайти-і-то-що-значить-бути-вірним-кому-то-крім-себе.

Ярпен Зігрін: Цілеспрямований. Жорстокий. Мудрий. Дипломат. Його-грубе-поведінка-і-колючий-мову-приховують-інтелігентну-душу-тримає-палець-на-пульсі-життя-Континенту-і-людину-який тримає-шлях-в-більшу-політику-ГОЛОСУЙТЕ-ЗА-ЯРПЕНА!

«Відьмак» від Netflix буде заснований на творах Анджея Сапковського, на основі яких також випущені три надпопулярних гри, кілька комікс-серій, настільна гра і польський серіал. Шмідт Хіссріч виступить виконавчим продюсером і шоураннер «Відьмака».

Оновлене 25 серпня

Стало відомо, що режисер «Ігри престолів» Алік Сахаров зніме кілька епізодів «Відьмака». Зйомки 8-серійного проекту почнуться 5 листопада в Будапешті і триватимуть до травня 2019 року. Прем'єра призначена на 2020 рік. Крім того, повідомляється, що серіал буде одним з найдорожчих проектів Netflix.

Кастинг на головні ролі вже оголошений, але остаточних претендентів ще не вибрали. Раніше актор Генрі Кавілл висловив бажання зіграти Геральта. Фанати серії книг Анджея Сапковського вже майже виконали роботу кастинг-директора і знайшли ідеальних, на їх погляд, кандидатів на роль Відьмака. Нещодавно стало відомо, що на ролі Геральта і Йенніфер в серіалі пробуються маловідомі американські актори Майкл Макінтаер і Сара Уайлі, в послужному списку яких всього по одній короткометражці. Також в мережу просочився сценарій, який відіграють актори під час кастингу для нового проекту Netflix.

Оновлено 2 липня

У Мережі з'явилися перші промо-фото головних персонажів, а також новий постер і логотип, з якими ви можете ознайомитися нижче.

Оновлене 16 липня

Напередодні Комік-Кона в Сан-Дієго актор Генрі Кавілл виклав перше фото Плотви, коня-скакуна самого Відьмака. Він в особі загримованого Кавілла сидить в сідлі. Деякі фанати чомусь залишилися не дуже задоволені плотва, адже кожна деталь є знаковою. Залишається лише чекати виходу серіалу, щоб оцінити акторську гру Плотви в дії.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Відьмак» на Netflix: персонажі і перші подробиці