Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Відьмака» розповіла про аніме «Відьмак: Кошмар вовка» на Netflix

0
1 108

Лорен Хіссріч розповіла, що думає про анонсований аніме по «Відьмак»

Перед прем'єрою 1 сезону з'явилися чутки, що Netflix готує анімаційний серіал по «Відьмак». Тепер шоураннер підтверджує: це правда! За винятком того, що фанатів чекає не анімаційний серіал, а фільм.

Нестандартне рішення: аніме (жанр японської анімації, і саме так його офіційно називають) отримає назву «Відьмак: Кошмар вовка» і, за чутками, стане сполучною ланкою між 1 і 2 сезонами.

За словами Лорен Хіссріч, їй доводиться зберігати цю таємницю вже більше року. Так що нарешті оголосити про створення аніме їй дуже приємно, і вона рада розширенню світу «Відьмака». Схоже, що вона залишиться шоураннер і в аніме. Сценаристом виступить Бо Демайо, а за анімацію відповідатиме Studio Mir з Кореї, які працювали над «Вольтрона: Легендарний захисником» і «Аватаром: Легендою про Корре».

Поки невідомо абсолютно нічого ні про сюжет аніме, ні про те, чи повернеться каст серіалу до своїх ролей в якості акторів озвучування. Ми продовжимо тримати вас в курсі розвитку подій!

Цікаво, що Netflix паралельно веде роботу над лайв-екшн екранізацією знаменитого мультсеріалу «Аватар: Легенда про Аанга». Збіг? Так чи інакше, «Відьмак» продовжено на 2 сезон офіційно, але дата виходу поки не оголошена. Нещодавно Хіссріч розповіла кінцівку серіалу.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Відьмака» розповіла про аніме «Відьмак: Кошмар вовка» на Netflix