Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Відьмака» розкрила оригінальну кінцівку

0
869

Лорен Хіссріч поділилася першою версією фіналу 1 сезону серіалу «Відьмак»

Одним з головних відмінностей «Відьмака» Netflix від книг стала присутність Цири і Йенніфер з самого початку серіалу. Якби все в точності слід книгам, Цири з'явилася б лише в кінці, при цьому повністю змінивши тон розповіді. Тепер шоураннер Лорен Шмідт Хіссріч розповіла, що спочатку фінальна сцена 1 сезону була куди більше, ніж ми побачили на екрані, і поділилася сторінкою сценарію.

Як стало відомо завдяки активності шоураннер в Твіттері, де вона відповідає на питання фанатів і розкриває секрети про серіал, сцена зустрічі Геральта з Цири була більш багатослівним, і вона була відзнята, проте на етапі монтажу її було вирішено вкоротити.

У підсумковій версії Геральт і Цири нарешті зустрічаються в лісі поблизу Содді, обіймаються, Геральт каже пару слів про те, що пов'язані Призначенням завжди знайдуть один одного, а потім Цири запитує Геральта, хто така Йенніфер, і на цьому завершується сезон. В оригіналі між ними відбувається діалог, в ході якого, наприклад, Цири задає питання «Я твоя доля?», І розповідає, що бігла в Содді (так як в її баченні він був там і шукав Йенніфер).

Хіссріч визнається, під час такого складного процесу, як створення серіалу, доводиться приймати непрості рішення, і важко сказати, чи були вони вірними, але вони такі, які є, і їх вже не змінити.

У коментарях багато фанатів підтримали рішення творців скоротити сцену, вважаючи репліки на кшталт «Я твоя доля?» Навіть кілька безглуздими. Однак при прочитанні сценарію стає зрозуміло, чому фінальний епізод називається «Набагато більше», так як це мала бути остання репліка Геральта і його відповідь на її питання: «Ти щось більше, Цири. Набагато більше ».

А ви хотіли б побачити оригінальну кінцівку «Відьмака»? Може бути, вам вона здається більш вдалою, ніж те, що вийшло в результаті? Поділіться своєю думкою в коментарях нижче та очікуйте 2 сезон «Відьмака» разом з нами!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Відьмака» розкрила оригінальну кінцівку