Лого https://uaserial.net

У другому сезоні шоураннер «Відьмака» обіцяє лінійний сюжет і персонажів нетрадиційної орієнтації

0
789

Поки інтернет горланить про карбовані монети і сперечається про переваги і недоліки першого сезону «Відьмака», творці багатосерійного темного фентезі готуються до роботи над другим сезоном, чиї зйомки орієнтовно повинні стартувати в кінці зими. Шоураннер проекту Лорен Шмідт Хіссріч, що не що випускає можливості поговорити з шанувальниками в соцмережах, розповіла, чого глядачам чекати від продовження саги про Геральт з Рівії.

В рамках AMA (Ask Me Anything) на Reddit Хіссріч зі звичною відкритістю відповіла на найважливіші питання фанатів книг і екранізації, серед яких найбільший насущний стосувався дати виходу другого сезону. Шоураннер обнадіювати не стала, заявивши, що вони не збираються квапити виробничий процес, а тому чекати продовження доведеться до 2021 року, а то і довше.

Що стосується безпосередньо оповідання, то, за словами Хіссріч, бентежили деяких глядачів різні тимчасові лінії в другому сезоні зіллються в одну. Продовження буде мати лінійне оповідання, так як сюжетні лінії трьох головних персонажів - Геральта, Цири і Йенніфер - починають все частіше перетинатися.

У другому сезоні на глядачів чекає знайомство з цілою компанією нових персонажів, ну а що читала книги належить побачити екранні втілення вже знайомих їм героїв. До того ж Хіссріч обіцяла побільше розповісти про нільфгаардцах, уявити персонажів нетрадиційної сексуальної орієнтації, нових монстрів і представників інших народів Континенту.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У другому сезоні шоураннер «Відьмака» обіцяє лінійний сюжет і персонажів нетрадиційної орієнтації