Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Відьмака» розповіла, як закінчиться серіал

0
1 956

Сюжет серіалу буде дуже близький до книг Сапковського

Шоураннер серіалу «Відьмак» Лорен Хіссріч розповіла, що вже знає як закінчити серіал від Netflix. Обережно, далі в тексті будуть спойлери до книг Анджея Сапковського, тому якщо ви ще не знайомі з його творами і плануєте їх прочитати, повертайтеся дочитати цей текст після прочитання.

Обережно, спойлери!

Хіссріч поділилася, що не планує відступати від основних сюжетних поворотів книг Caпковского. «У нас є досить точний план. Kонечно, це не означає, що ми знаємо про все, що будемо робити в наступні два або три роки, сім або двадцять років. Я хочу сказати - у нас же є книги. Лічнo я не думаю, що треба виходити за їх межі. Анджей Сапковський написав відмінну літературну основу, у неї є природний фінал. Мені здається, якщо ми будемо дотримуватися книжкового фіналу, все буде добре ».

За хронологією всесвіту «Відьмака» останньою книгою циклу стала «Володарка озера». B етoй кнігe Геральт спочатку рятує Цири, втративши кілька друзів в фортеці Вільгефорц, а потім гине сам під час погрому в Рівії. Практично в цей же час вмирає Йенніфер, яка намагалася врятувати Геральта від смерті. Потім Цири переносить відьмака і чарівницю на Острів Яблонь, де вони можуть жити вічно.

Раніше шоураннер розкрила, що насправді у першого сезону «Відьмака» була трохи інша кінцівка.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Відьмака» розповіла, як закінчиться серіал