Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Відьмака» пообіцяла замінити нільфгаардскую броню в другому сезоні

0
964

Поки глядачі переглядають перший сезон «Відьмака» і поглинають різноманітні промо-матеріали, якими продовжує фонтанувати Netflix, свіжа телеглава екранізації вже другий тиждень активно готується до старту зйомок. У недавньому подкасті Writer Experience шоураннер серіалу Лорен Шмідт Хіссріч, яка відбула до Лондона контролювати процес, поділилася деякими свіжими подробицями про другий сезон фентезі і навіть торкнулася одного із найбільш наболілих питань - нільфгаардской броні. Відповідальний за мемние обладунки Тім Аслам, як відомо, вибув з проекту, і місце художника по костюмах зайняла Люсінда Райт ( «Ярмарок марнославства»).

Шоураннер повідомила, що у другого восьмисерійного сезону буде чотири режисери та що кожен постановник у відповіді за блок з двох серій. Така схема дозволяє оптимізувати знімальний процес. Зйомки першого сезону зайняли багато часу і стали для Хіссріч справжнім бойовим хрещенням.

«Відьмак» послужив для мене реальною школою. Вся принадність у тому, що у тебе є можливість зробити щось в перший раз, а потім повернутися і зробити це знову. Другий сезон прекрасний. Він дарує можливість поглянути на помилки першого сезону і виправити їх, краще розповісти історію, вдосконалити якісь речі, побачити те, що не спрацювало, позбутися від нього і почати спочатку. Нільфгаардская броня буде зовсім інший, [тому що] у другому сезоні ми при бажанні можемо повернутися і внести необхідні виправлення.

Лорен Шмідт Хіссріч, все виправить

За словами Хіссріч, зйомки продовження займуть 125 днів, і на все про все, найімовірніше, піде близько п'яти з половиною місяців, якщо враховувати перерви в роботі і можливі форс-мажори. За поки не підтвердженими даними, режисерами другого сезону призначені Стівен Сёрджік («Бачити») і Едвард Базалгетт з Сарою О'Горман, які знімали «Останнє королівство». Знімальний процес стартує 17 лютого.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Відьмака» пообіцяла замінити нільфгаардскую броню в другому сезоні