Лого https://uaserial.net

Букмекери продовжують приймати ставки на «Гру престолів»

0
738

У яких додатках можна дізнатися коефіцієнти?

Заключний сезон найпопулярнішого в світі серіалу підійшов до кінця. Однак навіть після фінальних титрів галас навколо «Ігри престолів» не замовкає: частина глядачів незадоволена розв'язкою, а букмекери підраховують кількість номінацій «Еммі», в яких будуть представлені актори і творці серіалу. Розбираємося з актуальними коефіцієнтами, з якими ви можете ознайомитися в різних додатках, які пропонує BetOnMobile.

Коли вийде книга «Вітру зими»

Як відомо, одна з особливостей «Ігри престолів» - істотна розбіжність сюжету з серією романів Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я». Більш того, заключний сезон Девід Бениофф і Деніел Бретт Уайсс знімали без першоджерела, тобто відповідна частина книжкової серії ще навіть не була написана. Перед виходом восьмого сезону телесеріалу Джордж Мартін повідомив фанатам, що книга побачить світ до кінця 2019 року. Букмекери не вірять американському письменнику, пропонуючи поставити на те, що Мартін встигне до дедлайну, за коефіцієнтом 3,0. Більш ймовірно, що «Вітру зими» стануть доступні широкому читачеві до серпня 2020 роки (1,4). У разі, якщо друкована версія фентезі-розв'язки вийде і до цієї дати, зіграє коефіцієнт 2,7.

Кількість номінацій Еммі

Починаючи з першого сезону акторський склад «Ігри престолів» регулярно навідується на найпрестижніші премії і отримує найвищі оцінки телевізійних критиків і колег по цеху. Зокрема, одних тільки номінацій Еммі "Гра престолів» зібрала 38. Букмекери очікують, що за розв'язку фінального сезону серіал буде удостоєний мінімум п'ятьма номінаціями престижного кінофестивалю (коефіцієнт - 1,47), в зворотному випадку ставка буде збільшена в 2,6 разів. Також букмекер пропонує порівняти кількість номінацій «Ігри престолів» з іншими популярними серіалами - «Краще телефонуйте Солу» і «Вбиваючи Єву». В обох заочних дуелях явним фаворитом є відомий фентезі-серіал про світ Вестерос.

Чи буде ремейк «Ігри престолів»?

Результатом фінального епізоду заключного сезону «Ігри престолів» залишилися задоволені далеко не всі глядачі: в Мережі була запущена петиція з вимогою перезняти 8-й сезон. Автори петиції незадоволені «некомпетентністю Бениоффа і Вайсс діяти без сценарію». З цим формулюванням погодилося значну кількість фанатів серіалу - на даний момент число тих, хто підписався перевищило значення в 1,6 мільйона. Однак порівняно із загальною кількістю глядачів, які подивилися фінальний сезон (тільки за офіційними даними - 13,6 мільйона), цього явно недостатньо. За даними BetOn, букмекери не вірять, що керівництво HBO піде на поводу у частині незадоволених глядачів: в разі, якщо ремейку-таки бути, зіграє коефіцієнт 50,0.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Букмекери продовжують приймати ставки на «Гру престолів»