Лого https://uaserial.net

«Кривавий місяць»: Перший погляд на будинок Старков в приквелі «Гри престолів»

0
688

Старкі отримали нові образи, символ дому та незвичайну фанатську теорію про Північ в приквелі серіалу «Гра престолів»

Будинок Старков з «Ігри престолів» вже офіційно не той! Або, вірніше, ще?

У Мережі з'явилися фото зі зйомок спін-офф серіалу під назвою «Кривава місяць», події якого розгортатимуться за тисячу років до нас відомих. Увага фанатів залучили актори, очевидно, що представляють будинок Старков або їх васалів. Знімки стали першим тизером костюмів древніх Старков і їх початкового прапора:

Судячи з лютоволку як символ, човен дійсно належить Старкам, хоч цей вовк і дещо відрізняється від того, що майорить на прапорах Санса Старк. Але ось зовнішній вигляд безіменних персонажів залишає бажати кращого, адже навіть на півдні суворі сіверяни завжди виглядали по-північному. Поки не зрозуміло, де відбуваються події, що потрапили в кадр. Невже на одяг сіверян вплинуло глобальне потепління, тільки навпаки?

Якщо сюжет буде зачіпати історію виникнення білих ходоків, то існує теорія, що до їх появи на Півночі було так само тепло, як і на півдні. Це підтверджує і остання сцена оригінального серіалу, в якій Джон Сноу відправляється за відтає Стіну. Подібні зміни нададуть сильний вплив на світ Вестерос.

А що думаєте ви? Чи є дані фото простим збігом, або вони натякають на щось більше? Діліться здогадками і теоріями в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Кривавий місяць»: Перший погляд на будинок Старков в приквелі «Гри престолів»