Лого https://uaserial.net

«Геральт з Бодібілдіі»: на Comic-Con 2019 показали довгоочікуваний трейлер «Відьмака» (і фанати в люті)

0
1 569

В рамках Comic-Con 2019 Сан-Дієго минулої ночі пройшла презентація серіалу «Відьмак», на якій нарешті показали довгоочікуваний перший трейлер. Більшість фанатів серії The Witcher трейлер, м'яко кажучи, не оцінили.

Судячи з усього, «Відьмак» перетвориться в таку собі «Гру престолів», але від Netflix: вже в трейлері глядачам дають зрозуміти, що світ у небезпеці - і Відьмак у виконанні Генрі Кавілла, схоже, без розкачки належить відправитися його рятувати. Шоураннер «Відьмака» в ході презентації на SDCC розповіла, що на роль Геральта переглянули близько 200 кандидатів, але в підсумку продюсерів підкорив саме Генрі Кавілл, який про своє бажання приміряти образ Відьмака заявив ще тоді, коли серіал Netflix знаходився всього лише на стадії ідеї.

Незважаючи на миле спілкування каста з фанатами на SDCC, в інтернеті, особливо у глядачів європейських, реакція на представлений трейлер була переважно негативною:

«Це Netflix, ми взагалі повинні бути раді, що Геральта грає Кавілл, а не Уілл Сміт»

«Жахлива Йенніфер, жахлива Трисс, гігантський Геральт, занадто доросла Цири, чорні дріади... Сподіваюся тільки на Лютика»

«Ельфи темношкірі, Трисс - індіанка ... Ну да, типовий Netflix»

«Американцы так много говорят об этническом разнообразии и присвоении элементов других культур, но им, походу, легче просто вбросить в сериал кучку людей с разным цветом кожи, чем заморочиться и действительно правильно отобразить славянскую культуру. Для меня этот тизер выглядит точно так же, как любой другой типично «голливудский» сериал. Надеюсь, я ошибаюсь».

«Американці так багато говорять про етнічне розмаїття та присвоєння елементів інших культур, але їм, походу, легше просто вкинути в серіал купку людей з різним кольором шкіри, ніж задурити і дійсно правильно відобразити слов'янську культуру. Для мене цей тизер виглядає точно так само, як будь-який інший типово «голлівудський» серіал. Сподіваюся, я помиляюся».

Помиляються чи фанати «Відьмака», дізнаємося вже восени 2019, хоча офіційної дати прем'єри у нового серіалу Netflix поки як і раніше немає.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Геральт з Бодібілдіі»: на Comic-Con 2019 показали довгоочікуваний трейлер «Відьмака» (і фанати в люті)