Лого https://uaserial.net

Прощання з «Грою престолів»: останній Комік Кон серіалу в Сан-Дієго

0
817

Зірки серіалу «Гра престолів» дякують фанатам за багаторічну підтримку та відповідають на незручні питання про фінал

Пройшла панель «Ігри престолів» на Комік Коне в Сан-Дієго 2019 року, яка, ймовірно, стане завершальною для серіалу (по крайней мере, до першого великого ювілею). Подія виявилося вельми двоїстим, адже крім тих, хто прийшов сказати коханому шоу «прощай», в залі були і ті, хто залишився дуже незадоволений фінальним 8 сезоном.

Виявити повагу

Саме тому ще до початку панелі в залі на 7000 чоловік модератор попросив глядачів ставитися з повагою до акторів: Мейсі Вільямс (Арья Старк), Миколі Костер-Вальдано (Джеймі Ланністеров), Ліаму Каннінгему (Давос Сіворт), Конлет Хілл (лорд Варіс), Джейкобу Андерсону (Сірий Черв'як) і Джону Бредлі (Семвелл Тарле). Правда, коли Микола Костер-Вальдано все-таки висловив своє захопленням кінцівкою Джеймі, по аудиторії все-таки прокотилися звуки несхвалення, але Ліам Каннінгем тут же зауважив, що «в сім'ї не без одного такого» і отримав порцію заглушити невдоволення натовпу оплесків.

Віддати данину

Нам безумовно є, чому радіти і чим захоплюватися, адже, як зауважив Костер-Вальдано, спадщина серіалу завжди було і буде чимось більшим, ніж його кінцева точка. Як би ви не були розчаровані результатом, у нас було 10 прекрасних років з безліччю злетів і падінь, тоді як багато шоу стають гірше вже після 1 сезону незалежно від наявності першоджерела.

Микола вважає петицію про перезйомці абсурдною, як і інші актори, навіть з інших серіалів, наприклад, Лілі Рейнхарт.

Звичайно, HBO все змінить, тому що спрацює сила Інтернету! У нас кожен сезон були протиріччя, починаючи з убивства Неда Старка, коли всі кричали, що більше не будуть дивитися цей кошмар. А потім була Червоне весілля ... <...> Очевидно, те, що настав кінець всьому, вас засмутить, адже це кінець. Чи сподобався вам фінал чи ні, це абсолютно нормально. Просто не варто звинувачувати когось по іменах.

Конлет Хілл розповів, що його власні коментарі та враження від завішені історії його персонажа Варіс були безжально вирвані з контексту. Нагадаємо, що багато ЗМІ писали, ніби він проти фіналу і навіть відкинув сценарій під час першої читки, хоча все було не зовсім так. Актор подякував Фанді і зазначив, що саме фанати були важливі для нього весь цей час, а все інше відходить на другий план.

Без коментарів!

Забавно, що на панелі все-таки не було виділено час для запитань із залу, як це відбувалося зазвичай. Тому вона була швидше схожа на приємні посиденьки акторів, яким нарешті можна говорити все без приховування, так як серіал завершений і спойлер вже нічого.

Любов і помста Сірого Хробака

Джейкоб Андерсон поділився своєю думкою щодо фіналу його героя, одного з небагатьох, хто залишився в живих. На питання, чи зможе Сірий Черв'як знайти нову любов, наприклад, на Наата, він дав негативну відповідь, вважаючи Міссандею кохання свого життя.

Також він розкрив, чому Сірий Черв'як не вбив Джона Сноу і поплив з Королівської Гавані:

Думаю, настав момент, коли він просто вирішив, що з нього досить. <...> Все, кого він любив, були мертві, і він просто вирішив для себе, що це світ насильства, а він не бажає так жити.

В останній раз

Мейсі Вільямс вважає досвід, отриманий в «Грі престолів», унікальним. Отримати можливість зіграти таку героїню, як Арья, багато що означає для будь-якої актриси, тим більше такий молодий, як була Вільямс на початку зйомок (і який залишається). Але особливо це важливо, тому що подібне точно не повториться. На даний момент Вільямс не збирається повертатися до схожого амплуа, щоб уникнути самоцитування. Це можна зрозуміти і за наступним серіалу, в якому анонсовано її участь, комедії «Два тижні життя».

Що ж, кінець епохи тепер офіційно настав, але приквел «Кривава місяць», де з'являться Старкі і багато інших героїв, вже не за горами! А ви будете сумувати за «Грі престолів», або навпаки, раді завершення серіалу? Поділіться думками в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Прощання з «Грою престолів»: останній Комік Кон серіалу в Сан-Дієго