Лого https://uaserial.net

Керівництво HBO прокоментувало петицію про перезйомці 8 сезону «Гри престолів»

0
770

Серіал «Гра престолів» не отримає нового фіналу на каналі HBO

Фінальний 8 сезон «Ігри престолів» отримав дуже неоднозначну реакцію як про глядачів, так і від критиків. Він названий найгіршим за всі 10 років існування серіалу, а кінцівку багато фанатів вважали опрацьованою і поспішної.

Спільнота шанувальників навіть запустило петицію, яку попросили підписати всіх приголосних, і вона набрала понад півтора мільйона голосів! У ній шоураннер Девід Бениофф і Ден Вайсс названі безсторонніми епітетами, а фінал і того гірше, і, щоб загладити провину і виправити скоєне, каналу HBO пропонується перезняти весь сезон з іншим сценарієм.

З самого першого дня існування петиції найрізноманітніші зірки висловлювалися проти, наприклад, Лілі Рейнхарт з «Рівердейла» сказала, що «телебачення так не працює», Санса Старк Софі Тернер порахувала її образливою для всіх, хто трудився над фіналом, а Микола Костер-Вальдано на Комік Коне в Сан-Дієго порахував вимоги Інтернету просто абсурдними. Але зараз ми нарешті можемо дізнатися думку самого каналу HBO, до якого і зверталися незадоволені фанати.

Під час прес-туру Асоціації телевізійних критиків програмний директор HBO Кейсі Блойс підтвердив, що мільйонна петиція ніколи і не розглядалася ніким всерйоз:

Є дуже мало недоліків в тому, щоб мати дуже популярне шоу. Можу лише пригадати випадки, коли ви намагаєтеся його завершити, тоді як прихильники мають свою думку на рахунок всього, що б не відбувалося. Петиція демонструє великий інтерес і фанатську пристрасть, але ми ніколи не брали її всерйоз. І не можу уявити, щоб будь-яка інша мережа вчинила інакше.

Раніше Блойс відкрито обговорював негативну реакцію громадськості, і завжди підтверджував, що навколо фіналу було і буде багато суперечок. За його словами, шоураннер просто не змогли б закінчити все так, щоб абсолютно всі залишилися задоволені.

Зате зйомки пілота приквела «Кривава місяць», до якого ні Бениофф, ні Уайсс не мають ніякого відношення, вже завершилися. Прем'єра очікується вже в наступному році!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Керівництво HBO прокоментувало петицію про перезйомці 8 сезону «Гри престолів»