Лого https://uaserial.net

Дейенеріс і Дрого знову разом: зірки «Гри престолів» Емілія Кларк і Джейсон Момоа на вечірці-сюрприз

0
1 266

Дейенеріс і Кхала Дрогобич возз'єдналися на вечірці на честь дня народження зірки серіалу «Гра престолів»

Час від часу Емілія Кларк і Джейсон Момоа, більш відомі фанатам як Дейенеріс і її чоловік Кхала Дрогобич (або Аквамен), виявляються помічені разом, і це щоразу радує фанатів! Актори не приховують свою дружбу і ніжну прихильність, адже їм через багато чого довелося пройти на знімальному майданчику 1 сезону «Ігри престолів», включаючи сцену згвалтування в першу шлюбну ніч і інші відверті і тому дуже незручні сцени згодом.

Зараз серіал завершено, його зірки абсолютно вільні, і у них знайшовся привід зібратися, щоб влаштувати сюрприз-вечірку на день народження Джейсона Момоа! Емілія опублікувала спільну фото, залишивши під ним привітання і хештеги «моє сонце і зірки» і «місяць мого життя». Так їх персонажі ласкаво називали один одного в серіалі.

Насправді, день народження Джейсона в четвер, 1 серпня, так що шанувальники ще можуть привітати зірку в соцмережах, але так як на вихідних він був в Лондоні на з'їзді за фільмами і коміксами, друзі і колеги взяли на себе сміливість влаштувати вечірку заздалегідь. Як ми бачимо, однією з найбільш мініатюрних гостей і стала колишня Кхалісі.

Пріквел «Ігри престолів» вийде на екрани в наступному році, а вже в цьому з'явиться новий серіал з Момоа «Дивись», який обіцяє виявитися одним з найдорожчих в 2019. Кларк тим часом претендує на нагороду «Еммі», результати стануть відомі у вересні.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Дейенеріс і Дрого знову разом: зірки «Гри престолів» Емілія Кларк і Джейсон Момоа на вечірці-сюрприз