Лого https://uaserial.net

Багхед під загрозою? Бетті і Джагхед будуть розлучені в 4 сезоні «Рівердейла»

0
1 529

В 4 сезоні серіалу «Рівердейл» Бетті і Джагхед можуть розлучитися, кажуть актори на Комік Коне

Невже в 4 сезоні «Рівердейла» відносини Джагхеда і Бетті можуть похитнутися?

На Комік Коне в Сан-Дієго актори каста дали численні інтерв'ю, і деяка інформація може здатися фанатам лякає. Зрозуміло, вони не можуть розповсюджуватися про спойлерах або сюжетних поворотах, і це всім відомо. Актриса Меделін Петш, яка зіграла Шеріл Блоссом, навіть розкрила, що шоураннер Роберто Агірре-Сакаса любить приховувати від них майбутнє персонажів, щоб побачити щиру реакцію при прочитанні сценарію до чергової серії!

Зараз ведуться зйомки всього лише 2 епізоду нового сезону, а це значить, що наперед мало що відомо навіть провідним зірок. Але кілька речей Петш, Каміла Мендес, Кей Джей Апа, Лілі Рейнхарт і Коул Спроус все ж знають напевно.

Так, Мендес (Вероніка Лодж) повідомила, що пара Вероніка + Арчі, яку фанати називають ВАРЧЕ, продовжить набирати обертів! Нагадаємо, що в минулому сезоні закохані розлучалися на досить тривалий час, але справжні почуття все-таки взяли верх.

А ось новини про Багхеде досить невтішні. Справа в тому, що Джагхед, схоже, буде вчитися в приватній школі! Така обставина точно віддалить від нього Бетті, адже вони не зможуть бачитися на навчанні. Залишається тільки сподіватися, що їх любов подолає цю жахливу перешкоду, як і всі інші (як, наприклад, шокуючий кліфгенгер про 4 сезоні з імовірною смертю Джагхеда).

Більшості виникає справедливим питанням, як Джаг міг опинитися в приватному навчальному закладі? Хіба герої вже не закінчили школу? Адже вони проходили профорієнтацію, а головне, важливі іспити в тому році. Але раніше було заявлено, що саме в наступному сезоні персонажам належить закінчити навчання в старшій школі. Що тут скажеш, магія кіно!

Найбільше і фанати, і актори чекають сцен з голим торсом Арчі, прикрашеним татуюваннями і шрамами. Арчі став гарячим, нічого не поробиш! Петш також заінтригувала журналістів, повідомивши, що відносини Шоні (Шеріл + Тоні) теж будуть хиткі, так як Шеріл доведеться зберігати від своєї дівчини якийсь секрет.

А ви схильні вірити в ці спойлери або хочете побачити все своїми очима? Адже в минулому році на Комік Коне відбувається за часів терору Короля Горгула і Ферми актори описували як ... епідемію! Не зовсім близько до реальності, чи не так, хоча йшлося про, очевидно, непритомність учениць, викликані наркотиком.

Так чи інакше, «Рівердейл» повернеться на екрани 10 жовтня. Ми продовжимо тримати вас в курсі найгарячіших (немов Арчі) новостей!

Оновлено 1 серпня

Як стало відомо, Джагхед не просто буде вчитися в приватній школі, це школа виявилася пансіоном! Таким чином, він буде проживати там же. Це ще більш тривожні новини, адже схоже, що відносини з Бетті парочці доведеться повністю переглянути.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Багхед під загрозою? Бетті і Джагхед будуть розлучені в 4 сезоні «Рівердейла»