Лого https://uaserial.net

«Рівердейл» 4 сезон дата виходу

0
1 903

Коли відбудеться дата виходу 4 сезони серіалу «Рівердейл»

Неймовірно успішний «Рівердейл» ще не встиг випустити на екрани все серії 3 сезону, як з'явилися звістки про продовження, яке з нетерпінням передчувають вірні шанувальники. Ми вирішили зібрати все, що знаємо про 4 сезоні на сьогоднішній день, щоб поділитися цим з вами!

Про що серіал

Сюжет розповідає про компанію старшокласників з невеликого однойменного містечка з безліччю темних секретів, які і належить розгадати друзям. Кожен сезон новий лиходій загрожує мирним жителям, і Арчі, Бетті, Вероніка і Джагхед завжди опиняються в епіцентрі жахливих подій, дорослих інтриг і бурхливих пристрастей.

Заснований на персонажах з коміксів видавництва Archie, «Рівердейл» дебютував в січні 2017 року і став абсолютним хітом в підлітковому жанрі. Статус серіалу виріс, коли після 1 сезону він був придбаний Netflix для показу кожного епізоду відразу після прем'єри на телебаченні.

Дата виходу 4 сезони

Ура! «Рівердейл» вже офіційно отримав продовження на ще 1 рік. Це означає тільки одне: Арчі, Джагхед, Бетті і Вероніка повернуться до нас в наступному телесезоні з новою захоплюючою історією.

Президент каналу The CW Марк Педовіц заявив, що такий ранній рішення дозволить успішніше спланувати графік на 2019-2020 рр.

Зазвичай серіал виходить восени і завершується навесні, згідно зі стандартним телесезону. Можна припустити навіть відносно точну дату виходу - початок жовтня 2019 року. Однак на даний момент це лише припущення, і ми чекаємо підтвердження каналу.

Нагадаємо, що зовсім недавно стало відомо про запуск спін-офф про ще одну героїню Archie - «Кеті Кін». А подивитися наступну серію ви можете 7 лютого.

Оновлене 17 травня

Стало відомо, що канал The CW, що займається виробництвом серіалу і його нового спін-офф, розриває контракт на трансляцію епізодів після їх прем'єри на ТБ зі стрімінговим сервісом Netflix. Це означає, що серіал «Кеті Кін», озной з головних героїнь якого буде Джозі Маккой, може дістатися іншому стрімінговому сервісу, і всесвіт Archie остаточно виявиться розділена. При цьому «Рівердейл» залишається продуктом тандему The CW і Netflix, а «Моторошні пригоди Сабріни» виробляє виключно Netflix. Ми будемо тримати вас в курсі розвитку подій!

Оновлене 12 вересня

Нарешті вийшов повноцінний трейлер 4 сезони. Це потрібно відсвяткувати коктейлем в Pop's! Ви можете дізнатися всі відомі на сьогоднішній день спойлери до всіх епізодах в присвяченій їм статті.

Чому вам подобається «Рівердейл»?


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Рівердейл» 4 сезон дата виходу