Лого https://uaserial.net

«Рівердейл»: Розкрито таємницю зникнення Джагхеда в 4 сезоні?

0
1 733

«Рівердейл» не перестає дивувати: актори серіалу кажуть про причини відсутності Джагхеда в 4 і наприкінці 3 сезону

Зірки «Рівердейла» розповіли, чому Джагхеда не було в кліфгенгер в кінці минулого сезону, але поки не ясно, чи правда це.

Так як офіційного підтвердження немає, це вважається слухом, однак потрібно пам'ятати, що причин для подібного обману у акторів немає. Каст серіалу розкрив журналістам страшну таємницю: Джагхеда не було, що породило безліч теорій про його долю в наступному сезоні, з тієї лише причини, що грає його Коул Спроус просто замерз і відмовився зніматися в тій сцені.

Нагадаємо, що у фіналі 3 сезону ми бачимо сцену з майбутнього, в якій Бетті, Вероніка і Арчі спалюють свою закривавлений одяг і знамениту шапку Джагхеда, будучи роздягнені, одні в лісі. При цьому Бетті змушує друзів заприсягтися, що вони збережуть їх загальний секрет. Що ж сталося? Це головна загадка 4 сезони, але відповідь на неї вражає!

Лілі Рейнхарт (Бетті Купер в серіалі) повідомила, що сцену знімали рано вранці, а їм доводилося довго стояти роздягненими. Мабуть, на правах однієї з основних зірок серіалу її хлопець Коул Спроус відмовився мерзнути в цій сцені, і їм довелося знімати без нього. Однак це випадковий збіг стало основою для такої дивної інтриги, що творці серіалу побудували на цьому частина сюжету майбутнього серіалу.

На пропажу Джагхеда натякає і трейлер до 4 сезону, де жителі Рівердейла шукає і кличе його в лісі. Але звідки тоді кров, і що насправді сталося з Джагхед, глядачі дізнаються до кінця лише взимку, в середині сезону. А до тих пір нам по шматочках будуть показувати події, які приведуть Бетті, Арчі та Вероніку до того багаття, клятві і спалення.

Коул Спроус ніяк не коментував цю інформацію, але коли його запитали, що він думає про втрату свого фірмового знака, шапки Джагхеда у вигляді корони, яку він ніколи не знімає, актор висловив свою радість (схоже, шапка неабияк йому набридла).

А що думаєте ви? Чи справді сценаристи «Рівердейла» пишуть, грунтуючись на примхи акторів, або це лише один з численних чуток про долю Джагхеда? Поділіться своєю думкою в коментарях нижче! Серіал повернеться на екрани вже 10 жовтня. Дізнайтеся про все чутки і спойлерах в спеціальній збірці.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Рівердейл»: Розкрито таємницю зникнення Джагхеда в 4 сезоні?