Лого https://uaserial.net

У 3 сезоні «Рівердейл» залишають 2 основних персонажа

0
1 552

Джозі Маккой і Гледіс Джонс виїхали з міста в останньому епізоді серіалу «Рівердейл»

У міру просування 3 сезону «Рівердейла» до фіналу, деякі сюжетні лінії приходять до свого логічного завершення. І в останньому на сьогоднішній день епізоді ми попрощалися відразу з двома центральними персонажами.

Обережно, спойлери!

Значна частина серії була присвячена Джозі Маккой, героїні актриси Ешлі Мюррей. Вона прагне до возз'єднання з батьком, який був згаданий ще в 1 сезоні як гастролює професійний музикант. Кішечка хотіла б приєднатися до батька в його подорожі, щоб просунути співочу кар'єру. Дівчина вже запрошувала батька на свій виступ, але тоді порахувала, що він не прийшов. Тепер стало ясно, що він все-таки побачив її на сцені таємно, щоб оцінити її талант і зацікавленість без присутності важливого гостя.

Батько Джозі погодився взяти її на гастролі в самий найближчий час, і вже на наступний день вона розповіла все Арчі. Дівчина вже не впевнена, чи повернеться коли-небудь в Рівердейл.

Тим часом, сімейство Джонсів піддалося чергового випробування. Під час страшного пошукового квесту Гледіс довелося зізнатися Еф Пі, що саме вона керує бізнесом з продажу наркотиків. Родині довелося зробити збройне пограбування Попа, і Гледіс один на один зіткнулася з Пенні Пібоді. В результаті Джагхед відвідав маму в лікарні і попросив не тікати від проблем (і з міста), незважаючи на свої початкові плани щодо викорінення злочинності в Рівердейлі. Але Гледіс все ж поїхала з міста в кінці серії, і, ймовірно, вже не повернеться.

Якщо догляд Джозі Маккой був передбачуваним, так як героїня майже отримала власний спін-офф про Кеті Кін, то Гледіс Джонс раніше не збиралася покидати місто і була твердо націлена на виконання американської мрії саме в Рівердейлі. Так що фанати виявилися кілька збентежені подвійною втратою в 19 серії. Ще більш непростим подію сприймається, так як епізод став останнім для Люка Перрі, який загинув в результаті інсульту.

Наступна 20 серія вийде на екрани 2 травня. Серіал вже продовжений на 4 сезон. А ви хотіли б знову побачити маму Джагхеда в серіалі? Напишіть в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У 3 сезоні «Рівердейл» залишають 2 основних персонажа