Лого https://uaserial.net

Що буде в 4 сезоні «Рівердейла»? Докладний список відомих спойлерів і чуток

0
3 342

Все, що на даний момент відомо про сюжеті 4 сезона серіалу «Рівердейл»

4 сезон «Рівердейла» стрімко наближається до дати виходу, а тому з'являється все більше і більше цікавих відомостей про серії і сюжетних лініях персонажів, як від акторів, так і від шоураннер Роберто Агірре-Сакаса. Ми вирішили зібрати все це в одну добірку свіжої інсайдерської інформації спеціально для найвідданіших фанатів серіалу!

1 серія

Початок сезону буде присвячено пам'яті Люка Перрі, який загинув в розпалі минулого сезону, і його персонажа Фреда Ендрюса. Відомо, що в серії повернеться максимальну кількість акторів, включаючи Ешлі Мюррей, незважаючи на те, що її героїня Джозі Маккой покинула Рівердейл, щоб перейти в спін-офф «Кеті Кін».

2 серія

У 2 епізоді Хірам Лодж, який потрапив до в'язниці не без зусиль своєї дочки Вероніки, підішле прямо в школу папараці, щоб дискредитувати дівчину. Через те, що Роні виявиться на газетних сторінках, їй буде складніше подавати заявки на навчання в університети.

Ще серія буде присвячена Кевіну і Бетті, їх дружбу і минулого. Шоураннер стверджує, що через це повернення до витоків епізод є одним з його улюблених.

4 серія

Ця серія розкриє перед глядачами святкування Хеллоуїна. Уже відомо, що Шеріл і Тоні отримають неймовірні костюми, які зведуть з розуму фанатів коміксів, Арчі теж буде в якомусь пізнаваному образі, а Бетті буде сидіти вдома і роздавати цукерки дітям. Крім того, в цій серії хтось помре! На щастя, це буде не Шеріл, що не Бетті, що не Джагхед, що не Арчі і не Вероніка.

А тепер про сезон в цілому. Головною темою буде шкільне життя, випускний, кінець старої і початок нового життя. Розгадка хвилюючого кліфгенгер, показаного в кінці 2 сезону, де Бетті, Роні і Арчі спалюють свої речі і шапку Джагхеда, стане відома цілком в середині сезону (приблизно 11 серія перед різдвяним хіатуса), а по частинах нам будуть підкидати частини мозаїки кожну серію до цього.

Любов, друзі і сім'я

Якщо говорити про романтику, у головних пар все повинно бути добре, принаймні, на початку сезону. Арчі і Вероніка зможуть практично жити разом завдяки тому, що обоє батьків Роні зараз у в'язниці. Бетті і Джагхед зіткнуться з несподіваними труднощами в особі приватної школи-пансіонату, де почне навчання Джаг, але розлука зробить їх почуття тільки міцніше, хоча актриса Лілі Рейнхарт і пообіцяла, що «дещо станеться». Також ми побачимо поцілунок Еф Пі Джонса і Еліс Купер, а один з колишніх хлопців Кевіна подарує йому другий шанс (або навпаки). З чуток, шанс з'явиться і у Бетті і Арчі, і черговий любовний квадрат урізноманітнює їх взаємини.

Дружба хлопців стане ще сильніше завдяки останньому навчальному році в школі. Невтомна четвірка продовжить все робити разом, включаючи розслідування і бізнес-заходу. Кевін знову стане зависати в спальні Бетті, як в 1 сезоні. Світло проллють і на минуле Тоні Топаз.

Сім'я залишається важливою темою серіалу. У Вероніки з'явиться новий член родини, раніше невідомий не тільки нам, а й їй. Шеріл належить зайнятися вихованням маленьких племінників, а Бетті, ймовірно, допоможе в цьому. Бетті і Джагхед знайшли загального зведеного брата, та до того ж агента ФБР, і ці взаємовідносини продовжать вивчати в 4 сезоні. У Джагхеда і його молодшої сестри мармеладка буде більше спільних сцен.

Музичний епізод

Поки невідомо точно, чи буде в 4 сезоні традиційна серія-мюзикл, але шоураннер розповів, що за сюжетом Кевін знову спробує поставити спектакль на шкільній сцені, та так, щоб на той раз ніхто не загинув. Творець серіалу дуже любить мюзикли, і тому шанс знову почути спів Коула Спроуса дуже великий. Нещодавно шоураннер поділився таким фото зі зйомок, написавши, що в цьому сезоні поставлять мюзикл «СуперМайк», але це була лише жарт:

Нова школа Рівердейла

Приватна школа-пансіон, в яку потрапить Джагхед, містить в собі одну з головних загадок сезону. Крім того, вона стане перешкодою між ним і Бетті. Відомо, що з школою будуть пов'язані різні флешбеки і флешфорварди. Стара старша школа почне змагатися з новою у всьому, включаючи ігри в футбол, але ж Арчі входить в команду «Бульдогів». Чирлідерши «Лисички» теж повернуться, причому вже зовсім скоро, а ще є можливість, що в одній із серій хлопці і дівчата поміняються місцями на спортивному полі, і дівчата гратимуть у футбол, а хлопці будуть підтримувати їх крутими речевками.

Отже, чи вдалося вам знайти щось нове і раніше невідоме серед всієї цієї інформації про наступний сезон «Рівердейла», який вийде вже 10 жовтня? Пишіть про це в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Що буде в 4 сезоні «Рівердейла»? Докладний список відомих спойлерів і чуток