Лого https://uaserial.net

«Рівердейл»: Шокуюча теорія про Короля Горгула і Чорному капюшоні

0
1 268

Теорія про осіб Короля Горгула і Чорного капюшона з серіалу «Рівердейл», яка має на увазі повернення загиблого героя

До фіналу 3 сезону серіалу «Рівердейл» залишилося всього лише 2 серії, а 20 серія змогла зробити неможливе і ще більше заплутати відбувається.

Ми бачимо, як відроджується головний лиходій 2 сезону Чорний капюшон, і він працює заодно з Королем Горгула! Внаслідок цього у фанатів є цікава теорія про особу Короля Горгула.

Дехто припускає, що їм може виявитися ... Чик! Вважається мертвим самозванець, який видавав себе за брата Бетті Купер, відмінно підходить на роль ворога Королеви Грифонів, адже вона власноруч віддала Чика Чорного каптура. Але його смерть так і не показали, і шанувальники вважають, що на це могла бути причина.

Чик і Хел Купер (Чорний капюшон) могли стати союзниками саме тоді, а можливо, що і раніше. В такому випадку батько Бетті НЕ збрехав і дійсно був найпершим Королем Горгула. Саме Хел як учасник подій кількарічної давнини міг розповісти про них Чику і зробити його наступником. Звичайно, все це за умови, що під маскою капюшоном дійсно ховається Хел, і це не пастка для Бетті.

Підтвердженням теорії служать слова тату-майстра, який описав людини, першим зробив татуювання символів Короля Горгула, як білявого і магнетично притягує. Чик вмів бути чарівним, коли це було потрібно, і часом здавалося трохи дивним, а світловолосих молодих хлопців в Рівердейлі не так вже й багато (з нам відомих).

Якщо згадати, Чик мав не зовсім стабільної психікою, і, можливо, гра могла його затягнути. У такому випадку його метою є помста Бетті, чому Хел і допомагає ненависному колись Чику. Втім, після того, як Хел дізнався, що Чик зовсім не син Еліс, народжений в гріху, він міг змінити свою думку про сироту, адже їх долі почасти навіть схожі.

Як вам така теорія? Кого ви вважаєте справжнім Королем Горгула? Обов'язково вкажіть ім'я в коментарях нижче!

Наступна серія «Рівердейла» вийде на екрани 9 травня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Рівердейл»: Шокуюча теорія про Короля Горгула і Чорному капюшоні